17-03-2015, 02:15 AM
(17-03-2015, 02:03 AM)'Kamiar194' نوشته: شما عزيزي! ولي من خوب دوزاري م نيوفتاد، اين ١٠ ماه كه ميگي از زمان رسيو شدن مدارك اگه منظورت هست كه همين الان ٤ ، ٥ ماه شده پس ٥ ماه ميمونه ولي اگه از مديكال رسيو شدنه كه واويلا! بريم فعلا به زندگيمون برسيم ازين بلاتكليفي در بيايم!!! لول
رو 10 ماه حرف و حدیث زیاده. به نظر از اول رسیدن مدارک هست تو جدولی که CIC داده ولی تو جدول ویزا آفیس مراکش سرعتش 3 ماه هست!!!!!! که منطقی به نظر نمیرسه که واقعا یه ماه طول بکشه از روزی که مدارک رو دادی. برای همین من فکر می کنم که میانگین از زمان AOR هست.
اگر این طوری حساب کنی: 120 روز تا PER به طور میانگین طول کشید امسال. 20 تا 30 روز هم AOR اگر بگیریم 5 ماهش که رفت. به نظر من این 10 ماه از AOR هست. می دونم که این چیزی نیست که دوست دارید بشنوید. البته این رو هم باید گفت که سال به سال این زمان کمتر میشه و ممکنه الان میانگین واقعی 7 ماه باشه. نه؟!
به هر حال این قسمتش از دست من و شما خارجه و بهتره ذهنمون رو درگیرش نکنیم. عواملی به خاطر ایرانی بودن و حساسیت های مربوطه و همچنین شرکت های تحریمی ها این میانگین رو دستخوش تغییرات می کنه. چاره ای جز صبر کردن نیست.
اگر این طوری حساب کنی: 120 روز تا PER به طور میانگین طول کشید امسال. 20 تا 30 روز هم AOR اگر بگیریم 5 ماهش که رفت. به نظر من این 10 ماه از AOR هست. می دونم که این چیزی نیست که دوست دارید بشنوید. البته این رو هم باید گفت که سال به سال این زمان کمتر میشه و ممکنه الان میانگین واقعی 7 ماه باشه. نه؟!
به هر حال این قسمتش از دست من و شما خارجه و بهتره ذهنمون رو درگیرش نکنیم. عواملی به خاطر ایرانی بودن و حساسیت های مربوطه و همچنین شرکت های تحریمی ها این میانگین رو دستخوش تغییرات می کنه. چاره ای جز صبر کردن نیست.