17-03-2015, 08:47 PM
(17-03-2015, 08:34 PM)'vidanasrollahi' نوشته: سلام دوستان
من یک سوپروایزر پیدا کردم توی کانادا و اون مایل هست که من توی گروهش کار کنم ولی به دلیل اینکه ددلاین درخواست اسکالرشیپ سالیانه گذشته، به من پیشنهاد کرده که امسال رو با هزینه خودم برم ولی برای ۲۰۱۶ توی اسکالرشیپ شرکت کنم. بنظر شما با این شرایط اگر من برم، سال دیگه فاند گرفتن من حتمی است؟
یه سوال دیگه اینکه هزینه یکسال درس خوندن توی کانادا چقدر میشه؟
ممنون میشم اگر راهنماییم کنید
در ابتدا باید تبریک بگم بابت موفقیتی که کسب کردید. نکاتی به نظر میرسه که به صورت زیر خدمتون عرض میکنم:
1- حتی دانشجوهایی که موفق به کسب کمک هزینه ها از دانشگاههای کانادایی شده اند، در نامه پذیرششون قید شده که این هزینه تنها به مدت یکسال برقراره. این یعنی در پایان سال اول عملکرد این دانشجویان ارزیابی میشه و مجدداً براشون کمک هزینهها در نظر گرفته میشه. شما اگر در طول سال اول خودتون رو به بهترین فرم نشون بدید، نه تنها در سال بعد بلکه در همین سال اول ممکنه از بعضی از کمک هزینه های دیگر بهرهمند شوید که با توجه به قوانین داخلی دانشگاه این قضیه متفاوت است. پیشنهاد میشه صفحه بورسهای داخلی/خارجی دانشگاه مورد نظر رو ببینید.
2- به سایت دانشگاه مراجعه کنید به طور دقیق و شفاف راجع به هزینهها بحث شده. اگر نیاز به راهنمایی بیشتری دارید، از این زیر انجمن سوالتون رو راجع به دانشگاه مورد نظر مطرح کنید. در این صورت من و سایر دوستان می تونیم دقیقتر راهنماییتون کنیم. راجع به هزینه های زندگی در کانادا تا حدودی در اینجا بحث شده. بطور تقریبی حداقل به 900 تا 1200 تا ماهیانه بسته به شهر زندگی نیاز دارید. هر گونه سوالی رو میتونید انجمن کانادا راجع به تحصیل در کانادا و یا زندگی در آن مطرح کنید.
2- به سایت دانشگاه مراجعه کنید به طور دقیق و شفاف راجع به هزینهها بحث شده. اگر نیاز به راهنمایی بیشتری دارید، از این زیر انجمن سوالتون رو راجع به دانشگاه مورد نظر مطرح کنید. در این صورت من و سایر دوستان می تونیم دقیقتر راهنماییتون کنیم. راجع به هزینه های زندگی در کانادا تا حدودی در اینجا بحث شده. بطور تقریبی حداقل به 900 تا 1200 تا ماهیانه بسته به شهر زندگی نیاز دارید. هر گونه سوالی رو میتونید انجمن کانادا راجع به تحصیل در کانادا و یا زندگی در آن مطرح کنید.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
Dr. Joyce Brothers