(18-03-2015, 01:36 PM)'emperor23' نوشته: سلام دوستان
یک پیشنهاد برای مدیران سایت دارم از دوستان اگه کسی میتونه بهشون انتقال بده:
به نظرم یک بخش جدید باید در سایت قرار بگیره به عنوان نتایج پذیرش مقالات و افرادی که مقالاتشون چاپ میشه اولا رشته هاشون مشخص بشه بعد اطلاعاتی مثل مدت زمان داوری مقاله و تعداد داورها و ... که در مقالات چاپ شده قبلی یا سایت یسیاری از جورنالها نیست در این سایت قرار بگیره و به این ترتیب یک بانک اطلاعاتی قوی تشکیل بشه. به عنوان مثال من چندتا جورنال را جهت ارسال مقالم انتخاب کردم اما اولویت من زمان چاپ مقاله هست اما تو مقالات یا سایت جورنال میانگین مدت زمان انتظار برای داوری مقالات و چاپ را ندارم و هیچ رفرنسی در این رابطه ندارم . اگه یک قسمتی شبه قسمت نتایج پذیرش برای مقالات به وجود بیاد خیلی خوب میشه.
سلام دوست عزیز و ضمن تشکر از پیشنهادتون، شما می تونید درخواست ایجاد بخش جدید رو تو این تاپیک مطرح کنید. نکته دوم هم اینه که معمولا زیر عنوان مقالات، در صفحه اول مقاله تاریخ سابمیت و اکسپت مقالات نوشته میشه که محاسبه فاصله انتظار برای اکسپت رو براتون مقدور میکنه (گاها تاریخ ریوایز مقاله رو هم میزنه) و میتونه براتون مفید باشه. موفق باشید
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد
مولانا
مولانا