21-03-2015, 05:33 PM
(20-03-2015, 07:53 PM)'saharjooon' نوشته: سلام دوست عزیز آقای voltag.
من بازم مزاحم شما شدم.سوالم اینکه همونطور که گفتم من مدرک لیسانس حوزوی دارم و گفتم میخوام ارشد حقوق تجارت بین الملل بخونم .سوالم اینه که مشکلی نیست که من کارشناسی حقوق ندارم؟سوال کلی ترم اینه که اصلا تغییر رشته به عبارتی با مدرک کارشناسی واسه ارشد رشته دیگه ای اقدام کردن مساله ای نداره؟امکانش هست؟من اگه فرضا با کارشناسی یه رشته واسه ارشد یه رشته متفاوت اقدام کنم چه مراحلی رو باید پشت سر بذارم.ممنون میشم راهنمایی کنید.
اگر دانشگاه شما مورد تایید وزارت علوم باشه مشکلی نداره اما اگر رشته لیسانس با رشته متفاوت ارشد در هیچ درسی که در لیسانس پاس نکرده باشید ممکنه دانشگاه با این مورد مشکل داشته باشه. البته بجز دانشگاههای ژاپن و سنگاپور من خیلی کم این مورد رو دیدم البته شما در حالت کلی داری در بحث علوم انسانی تغییر رشته میدی که مشکل خاصی نباید باشه اما باز که با دانشگاه مکاتبه میکنی قبل ارسال مدارک و هزینه ثبت نام این مورد رو بپرس.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public