22-03-2015, 12:29 AM
(20-03-2015, 07:17 PM)'mhds6694' نوشته: سلام دوستان، سال نو پیشاپیش مبارک
من 17 فوریه پروسسیگ استارتد شدم امروز ازم تو آپدیت دوم A detailed resume خواستن.
میخواستم ببینم کسی میتونه راهنمایی کنه detailed resume فرقش با CV چیه و اینکه کلا چند صفحه باید باشه؟ تا چه حد باید جزئی توضیح داده بشه؟
من 7 سال سابقه کار پشت سر هم تو یه سازمان دارم ..
من فکر میکنم چون شما 7 سال در یک سازمان بودید ..اونا انتظار دارن شما شروع کارتون از یک پست بوده باشه و به مرور ارتقاء شغلی پیدا کردید و به آخرین پستی که تو نامتون ذکر شده بوده رسیدید
پس بهتره همون اون 7 سال رو به صورت ارتقاء از لول junior به senior با شرح وطایف جدا برای هر لول تفکیک کنید ، من نمی دونم ناک شما چیه که بخوام مثال بزنم اما خب تو سیستم کاری استاندارد منطقی نیست که کسی از روز اول با پست مدیریتی یا سطح بالا شروع کرده باشه ..
( بماند که تو ایران این اتفاق به خاطر بند پ خیلی میفته اما این بند یا همون networking به قول اونا بازم همچین شروعی رو توجیه نمی کنه )
پس بهتره همون اون 7 سال رو به صورت ارتقاء از لول junior به senior با شرح وطایف جدا برای هر لول تفکیک کنید ، من نمی دونم ناک شما چیه که بخوام مثال بزنم اما خب تو سیستم کاری استاندارد منطقی نیست که کسی از روز اول با پست مدیریتی یا سطح بالا شروع کرده باشه ..
( بماند که تو ایران این اتفاق به خاطر بند پ خیلی میفته اما این بند یا همون networking به قول اونا بازم همچین شروعی رو توجیه نمی کنه )