23-03-2015, 09:51 PM
(16-03-2015, 01:37 AM)'m_ashari2' نوشته:سلام شوبیز جان.
فراموش نکردم نمره دادن رو ولی نمره ندادم تا به تناسب زمان ارسال نتایج توسط ایشون نمره بدم. ولی برای اینکه کمکی به تصمیمگیری دوستان کرده باشم خلاصهای از تجربهی خودم رو اینجا بیان میکنم. من روز شنبه صبح 8 مارچ به دکتر فرخی تماس گرفتم و ایشون برای همون روز شنبه و یکشنبه خالی بودن. در زمان تماس به من اطمینان خاطر داد که در صورتی که همون روز شنبه یا یکشنبه مراجعه کنم تا یک هفته بعد نتایج رو ارسال خواهد کرد. در مرود مبلغ هم گفت که هزینه ویزیت 110 دلار آمریکاست (پرونده من یک نفره است) و هزینه آزمایشها هم جداگانه باید پرداخت بشه. در مورد نحوه پرداخت هم که به صورت ارزی باشه یا ریالی جوری صحبت کرد که احساس کردم به نفعمه از صرافی دلار بخرم تا بیشتر پام نیفته. روز یکشنبه که به ملاقاتشون رفتم فقط آزمایشها رو برام نوشت و همکارهای ایشون ازم عکس گرفتن و پرونده رو برام ساختن. همونجا(بیمارستان آپادانا) آزمایش خون و ادرار رو با مبلغ 63000 تومن ازم گرفتن و برای عکس قفسه سینه هم گفتن که باید حتما بیمارستان پارس(بلوار کشاورز) برم که همون روز رفتم و مبلغ عکس هم 75000 تومن شد. برای جلسه دوم هم روز چهارشنبه همون هفته رفتم پیش دکتر که اینبار حدود 5 دقیقه بنده رو معاینه کرد. جواب آزمایشها و عکس هم به دستش رسیده بود و گفت که مشکلی نیست و نتایج رو ارسال میکنه ولی بازهم اگر چیزی لازم بود برام ایمیل میآد که آزمایشی رو مجدد انجام بدم. در مورد زمان ارسال هم گفت سرش شلوغ شده و توی زمانی که قبلا پشت تلفن بهم گفته بود نمیتونه ارسال کنه. در همین حال هم یکی برای رسید ارسال اومد پیش دکتر که رسید خونوادهی سه نفرش رو که دکتر براش پرینت گرفت، 15000 تومن(نفری 5000 تومن) بابت پرینت رسید ازش دریافت کرد. من از دکتر بابت رسید پرسیدم و گفتم اگر بشه برام ایمیل کنه که گفت 5 فروردین تماس بگیرم و آدرس ایمیلم رو هم گرفت (توی فرم مدیکال هم بود) ولی حرفی از پول بابت ایمیل رسید به من نزد.
حالا هم منتظرم که نتیجه مدیکالم رو ایمیل کنه تا نمره بدم. لازم به ذکر میدونم که دکتر فرخی در زمان برخورد با بنده چه حضوری چه در حین تماس تلفنی بسیار متین برخورد کرد و تنها نگرانی من در مورد ایشون سرعت عملکردشونه.
پ.ن. من تو دوبار مراجعهای که به دکتر فرخی داشتم حدود 20 نفر مختلف رو دیدم که برای آزمایشات کانادا اومده بودن و اکثر این افراد هم برای فدرال 2014 نبودن. این رو گفتم که بگم خیلی هم سر ایشون خلوت نیست ولی بچههای فدرال 2014 چندان استقبال نکردن.
سلام دوستان
بالاخره امروز دکتر فرخی مدیکال بنده رو ارسال کرد. از روزی که من برای بار اول پیش ایشون رفتم تا امروز 15 روز طول کشید که به نظرم در مقام مقایسه زمان زیادیه برای ارسال مدیکال. برای همین هم میزان رضایت رو 4 تو اسپردشیت دادم ولی بازهم میخوام تاکید کنم که ایشون بسیار خوش برخورد و محترم و با حوصله با بنده برخورد کرد.
بالاخره امروز دکتر فرخی مدیکال بنده رو ارسال کرد. از روزی که من برای بار اول پیش ایشون رفتم تا امروز 15 روز طول کشید که به نظرم در مقام مقایسه زمان زیادیه برای ارسال مدیکال. برای همین هم میزان رضایت رو 4 تو اسپردشیت دادم ولی بازهم میخوام تاکید کنم که ایشون بسیار خوش برخورد و محترم و با حوصله با بنده برخورد کرد.