24-03-2015, 10:29 AM
(21-03-2015, 06:04 AM)'alal3000' نوشته: با سلام و عرض ادب // من یک شرایط نسبتا پیچیده دارم که هر چی گشتم توی تاپیک ها پیدا نکردم // من دانشجوی سال آخر دکتری عمومی داروسازی هستم در تهران میخواستم بعد از تمام شدن داروسازی حتما پزشکی بخونم ترتیب علاقه ی کشور ها : کانادا - - کشور های اسکاندیناوی - آلمان - استرالیا-آمریکا .. میخواستم بدونم میشه مدرک داروسازیمو تبدیل کنم که از اول پزشکی نخونم ؟ تو کدوم کشور ها شانس دارم ؟ دومین نکته هزینه هست که برام خیلی مهمه و میخوام حتما با مدرک داروسازیم کار کنم . ( زبانم قویه و یک مقاله ISI هم دارم و پایه ی قوی ای در درس های بیسیک پزشکی دارم و از لحاظ هر امتحانی خیالم راحته) ... میخواستم بدونم از کجا باید شروع کنم ؟ موارد مربوط به اجازه ی کار حرفه ای و ... ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید
سلام
همونطور که خودتون هم گفتید، خواست شما یه کم پیچیده است و فک نکنم تا حالا در خصوص چنین موضوعی در انجمن بحث شده باشه.
راهی که به نظر من می رسه اینه که با دپارتمان مربوطه در دانشگاه هایی که مد نظر تون هست تماس بگیرید و شرایط رو بهشون توضیح بدید و ببینید چطور با مسأله ی شما برخورد می کنن...
این که مقاله ISI دارید و زبان تون خوبه خودش یک پوئن مثبت هست. (البته برای پذیرش و نه برای کار یا این که از اول شروع کنید یا نه)
بعضی کشور ها اجازه کار پاره وقت برای کسانی که ویزا دانشجویی دارن می دن. اما بعضی کشور های دیگه نه (در تاپیک های مربوط به کشور ها می تونید اطلاعات دقیق تری پیدا کنید)
همونطور که خودتون هم گفتید، خواست شما یه کم پیچیده است و فک نکنم تا حالا در خصوص چنین موضوعی در انجمن بحث شده باشه.
راهی که به نظر من می رسه اینه که با دپارتمان مربوطه در دانشگاه هایی که مد نظر تون هست تماس بگیرید و شرایط رو بهشون توضیح بدید و ببینید چطور با مسأله ی شما برخورد می کنن...
این که مقاله ISI دارید و زبان تون خوبه خودش یک پوئن مثبت هست. (البته برای پذیرش و نه برای کار یا این که از اول شروع کنید یا نه)
بعضی کشور ها اجازه کار پاره وقت برای کسانی که ویزا دانشجویی دارن می دن. اما بعضی کشور های دیگه نه (در تاپیک های مربوط به کشور ها می تونید اطلاعات دقیق تری پیدا کنید)