26-03-2015, 12:50 PM
(26-03-2015, 11:26 AM)'gene' نوشته: با سلام .ایا می توان در بخش ریسرچ به طرحهای تحقیقاتی اشاره کرد که ما در انجام انها همکاری داشته ایم ولی بعد از پایان یا تبدیل به مقاله نشده یا اسم ما در انها نیست.(در توصیه نامه از محل کار ذکر شده که من در انها همکاری داشته ام)
سلام
مشکلی نداره ولی معمولا چیزی رو عنوان کنید که منجر به نتیجه ایی شده باشه. مثلا در مشارکتم در فلان طرح تحقیقاتی فلان نرم افزار رو مسلط شدم پس تو رزومه میارم. کلا میتونید عنوان نکنید که اون طرح به مقاله یا نتیجه نرسیده چون به هر حال شما روش کار کردید و دانشی کسب کردید.
البته اگر رزومه خیلی سنگینه میتونید این موارد رو چشم پوشی کنید که صفحات زیاد نشه.
مشکلی نداره ولی معمولا چیزی رو عنوان کنید که منجر به نتیجه ایی شده باشه. مثلا در مشارکتم در فلان طرح تحقیقاتی فلان نرم افزار رو مسلط شدم پس تو رزومه میارم. کلا میتونید عنوان نکنید که اون طرح به مقاله یا نتیجه نرسیده چون به هر حال شما روش کار کردید و دانشی کسب کردید.
البته اگر رزومه خیلی سنگینه میتونید این موارد رو چشم پوشی کنید که صفحات زیاد نشه.
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull