28-03-2015, 10:56 PM
(28-03-2015, 02:28 PM)'aminel1358' نوشته:دوست گرامی این اطلاعات لازم هستش. در ضمن اگر بچه های این فروم رو دوست دارین به خاطر همه ،اطلاعاتتون توی اسپردشیت رو هم آپدیت بفرمایید[img]images/smilies/wink.gif[/img]
- file number, if available
- full family name, as it appears on your passport
- full given name, as it appears on your passport
- date of birth
- country of birth
- mailing address
- e-mail address, if you agree to e-mail communication
- telephone number
(28-03-2015, 02:33 PM)'Kamiar194' نوشته: دوست عزيز من فك ميكنم متن آپديت بسته به آفيسرتون فرق ميكنه از من اينو خواستن
NOTE CAREFULLY:
For all further correspondence, you must include the complete FILE NUMBER, written as above, in the title and in the text of your message. Failure to do so may delay the processing of your application.
Yours truly,
بودن اصلا دوستاني كه بهشون گفتم ميل كنيد نه ايميل! بنابراين براي اطلاعاتي كه بايد بنويسين بهترين مرجع ايميل آپديتتونه و خواسته آفيسر پروندتون.
فرمایش شما درست اما اگه آخر ایمیل رو دقت کنید ( که متاسفانه من دقت نکرده بودم ) نوشته :
For information on how to update your application, please refer to the instructions on our website at http://www.canadainternational.gc.ca/france/visas/update-how_mettre-comment.aspx?view=d
که تو این لینک هم اون مواردی که دوستمون اشاره کردن رو خواستن ذکر کنیم
الان هم برای همینه که من نگرانم اگه اون موارد رو ذکر کرده بودم همونطور که خواستن ..و ایمیلو ریپلای می کردم که آفیسر ایمیل خودش رو هم ببینه ..الانم نگرانیم کمتر بود
پس دوستانی که هنوز آپدیت رو نفرستادن با دقت با ذکر همه موارد بفرستند خیالشونم راحت تره
For information on how to update your application, please refer to the instructions on our website at http://www.canadainternational.gc.ca/france/visas/update-how_mettre-comment.aspx?view=d
که تو این لینک هم اون مواردی که دوستمون اشاره کردن رو خواستن ذکر کنیم
الان هم برای همینه که من نگرانم اگه اون موارد رو ذکر کرده بودم همونطور که خواستن ..و ایمیلو ریپلای می کردم که آفیسر ایمیل خودش رو هم ببینه ..الانم نگرانیم کمتر بود
پس دوستانی که هنوز آپدیت رو نفرستادن با دقت با ذکر همه موارد بفرستند خیالشونم راحت تره