30-03-2015, 09:51 PM
(30-03-2015, 09:20 PM)shubizkumbuli نوشته:شوبيز جان ،،، البته داشتن اطلاعات مهاجرتي براي كسي كه مرض داشته باشه!! خيلي هم خطرناكه. مثلا با يه ايميل ساده ميشه كيس مهاجرتتوندرو ويت درا كنن. پرايوسي پالسي اين اپليكيشن آيفون هم چيزي تو وب سايتش پيدا نكردم، واسه همين مسوليت استفاده ازين جور اپليكيشن ها به عهده خود يوزر هست. من خودم هم با اين شبه ها استفاده كردم چون مرض چك كردن ايكس دارم ان شالله كه safe ه!!چه چیزی مثلا؟
اگر اطلاعات گوشی هست که از رو پرمیشن های نرم افزار میشه فهمید که به چه چیزایی رو ترنسفر می کنه!
اگر همون اطلاعات خودت مثل اسم و فامیل و تاریخ تولد و uci و file number هست که به نظرم چیز حساسی نداره و به درد کسی نمیخوره! در بهترین حالت طرف می تونه بفهمه کی چه تاریخی اپلای کرده، مدیکال رسیود و پراسسینگ استارتد و دیسیژن مید شده و در نهایت بعد از لندینگ ببینه از چه فرودگاهی وارد شده!
با توجه به سایز 54 کیلوبایتی نرم افزار اندرویدش، که فقط 50 کیلوبایت بزرگتر از مینیمم سایز قابل استفاده برای یه برنامه apk کاملاً بی مصرف هست که فقط کامپایل بشه، خیلی خیلی بعیده که source code خطرناکی درش گنجانده شده باشه.
مضاف بر اون تنها پرمیشن مورد استفادش: full network access هست که نشون میده هیچ دسترسی به هیچ اطلاعاتی از گوشی شما نخواهد داشت.
Before you act,listen
Before you react,think
Before you spend,earn
Before you criticize,wait
Before you pray,forgive
Before you quit,try