31-03-2015, 01:56 PM
(31-03-2015, 01:39 PM)'peymani' نوشته: ممنون
پاره وقت.ولی من مدرس فنی اموزشگاه های رانندگی هستم که زیر نظر راهنمایی و رانندگی میشه و اونجا هم قراردادی پاره وقت تدریس کردم.اون با دانشگاه شاید ساعتاش رو هم بزاریم بشه.ولی موضوع اینه من اصلا هیچی راجب اونور نمیدونم و میخام اگه امکانش هست یک دید کلی از سختی درس خوندن کار پیدا کردن ساعت کاری زندگی و هر چی که واقعیت و واقع بینانه باشه،منظورم نمیخام جوگیرشم و فقط زیبایی هارو ببینم
سلام
با همون کاری که کردید هم میتونید مهاجرت کنید و منعی برای رشته تحصیلی قبلیتون نیست.
با توجه به این که این تاپیک بیشتر مربوط به راه های مهاجرت هست، توصیه می کنم خودتون آستین بالا بزنید و این تاپیک هایی که میذارم رو مطالعه کنید:
زندگی و کار در کانادا
تحصیل در کانادا
خیلی سریع تر از چیزی که فکر کنید دید خیلی خوبی پیدا می کنید.
بهتره لینک ها رو یک جا save کنید . چون این احتمال وجود داره که این پست من و پست بالایی شما اگر از نظر مدیریت بی ربط به تاپیک باشه به درستی حذف شه.
موفق باشید.
با همون کاری که کردید هم میتونید مهاجرت کنید و منعی برای رشته تحصیلی قبلیتون نیست.
با توجه به این که این تاپیک بیشتر مربوط به راه های مهاجرت هست، توصیه می کنم خودتون آستین بالا بزنید و این تاپیک هایی که میذارم رو مطالعه کنید:
زندگی و کار در کانادا
تحصیل در کانادا
خیلی سریع تر از چیزی که فکر کنید دید خیلی خوبی پیدا می کنید.
بهتره لینک ها رو یک جا save کنید . چون این احتمال وجود داره که این پست من و پست بالایی شما اگر از نظر مدیریت بی ربط به تاپیک باشه به درستی حذف شه.
موفق باشید.