31-03-2015, 02:40 PM
(25-03-2015, 10:04 PM)'سعید احمدی' نوشته: با سلام و خسته نباشید واقعا از سایت خوبتون ممنونم من رتبم 323 شد در کنکور و رشتم صنایع شیمیایی هست و کلا با نفت و گاز و پتروشیمی سرو کار داره من در بهترین دانشگاه صنایع شیمیایی کشور قبول شدم و بهترین دانشجوش هم شناخته شدم در ترم 1 میخوام بیام دانشگاه قطر درس بخونم چون واقعا حیف اینجا باشم با اینکه اینجا کار برام است اما نمیخوام اینجا باشم خواستم با شرایط و گرفتن پاسپورت و ویزا و پذیرش دانشگاه گزاس قطر بیشتر بدونم و چجور باید اقدام کنم برا پاسپورت هم پلیس +10 گفت که میتونی بری راستی من الان ترم 3 کاردانی هستم و میخوام از ترم 4 اونجا باشم لطفا کمکم کنین هرچه زودتر جوابم بدین فقط خواهشن
دروود بر شما.
معدلت باید با توجه به رتبه ات بالا باشه. به نظرم اون حداقل ها رو که دانشگاه میخواد رو داشته باشی میتونی اقدام کنی. مانند نمره زبان و GRE از مولفه های مهم هستن باضافه معدل خوب. در کل رشته نفت در این دانشگاه توسط اساتید امریکایی هم تدریس میشه. اینجا رو نگاه کنید مدارک لازم رو ازتون نیاز داره.
معدلت باید با توجه به رتبه ات بالا باشه. به نظرم اون حداقل ها رو که دانشگاه میخواد رو داشته باشی میتونی اقدام کنی. مانند نمره زبان و GRE از مولفه های مهم هستن باضافه معدل خوب. در کل رشته نفت در این دانشگاه توسط اساتید امریکایی هم تدریس میشه. اینجا رو نگاه کنید مدارک لازم رو ازتون نیاز داره.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public