31-03-2015, 09:37 PM
(31-03-2015, 08:21 PM)'hamed_k' نوشته:سلام:من رشتم محیط زیست با معدل کارشناسی 14 و کارشناسی ارشد 16.20 از دانشگاه صتعتی شاهرود. 5 مقاله ای اس ای دارم، 4 مقاله علمی پژوهشی و 7 کنفرانس داخلی.همچنین 2 سال سابقه کار مرتبط دارم بعلاوه 4 توصیه نامه از اساتید. نمره آیلتس 6.5 هم دارم.
به نظرتون برای گرفتن فاند دکترا شانسم چه جوری ارزیابی میشه؟؟؟ممنون
قبل از هر مسأله ای پیشنهاد میکنم پست قبلی رو مطالعه بفرمایید. شرایط پژوهشی شما ایدهآل به نظر میرسه. تنها معدلهای شماست که ممکنه کار رو در رقابت با رقیبان شما برای بورس شما رو دچار مشکل کنه. نمره زبان شما هم در صورتی که مهارت های IELTS رو زیر 6 نداشته باشید، مینیمم اکثر (شاید همه) دانشگاههای استرالیایی رو پوشش میده. مرحله اول ارتباط با اساتید هست که مهمه سعی کنید صفحه اساتید رو بخونید و در صورت امکان ایدههایی برای انجام کاری علمیای به عنوان تز دکتری در ذهن پرورش دهید. در صورتی که اساتید علاقه مند باشند ازتون میخوان که یک ریسرچ پلان و یا پروپوزال آماده کنید که این موارد به طریق قابل قبولی در این انجمن بحث شده. به نظر من الان خیلی از ددلاینها رو برای ترم 2 استرالیایی از دست دادهاید. هر چند در صورت ارتباط با اساتید بهتون اعلام میکنند که مثلاً از سپتامبر بعدی و یا اکتبر بعدی مجدداً باهاشون ارتباط برقرار کنید تا شرایطتون رو برای ترم 1 بررسی کنند. علت این امر هم اینه که خیلی از دانشجویان در همین چند ماه از دانشگاه های دیگه پذیرش میگیرند و از دسترشون خارج میشن، پس وقت گذاشتن و بررسی کردن مدارک اونا در زمان فعلی از نظر اساتید اتلاف وقته.
نکته عمومیای که مطرح هست و این نکته خطاب به شما نیست اینه که:
تنها مقالات انتشارات معتبر قابل قبولند و دیده شده بعضی از این ژورنالهای هندی و یا سایر ژورنال های متفرقه عنوان ضریب 2 و بالاتر رو اختصاص دادند که چینین مقاله های قابل ارزیابی نیستند و تنها امتیاز مثبتی دارند.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
Dr. Joyce Brothers