02-04-2015, 07:49 PM
(02-04-2015, 07:44 PM)'aminjvd' نوشته: سلام
فکرکنم اینجا میتونم سئوالم رو بپرسم.
با تحصیل توی دانشگاه Massey نیوزیلند در آینده میشه هئیت علمی توی بقیه دانشگاههای جهان از جمله امریکا یا خود نیوزیلند، استرالیا و البته همراه با اقامت شد؟
سپاس
درود
این تاپیک بیشتر به مقایسه کلان دانشگاههای استرالیا/ کانادا / نیوزیلند و آمریکا می پردازه. سوال شما در هر مورد بایستی مرتبط با عنوان تاپیک باشد.
در هر صورت هر یک از کشور ها شرایط ویژه خود را برای کسب شغل آکادمیک و اقامت دارد. دانشگاه massey دانشگاه معتبر و شناخته شده ای در استرالیا و نیوزیلند است ولی پروسه اقامت در این دو کشور هیچ ارتباطی با شناخته شده بودن دانشگاه ندارد. سوال خود را در مورد دانشگاه، اقامت و... هر کشور در تاپیک مربوط به آن کشور بپرسید.
این تاپیک بیشتر به مقایسه کلان دانشگاههای استرالیا/ کانادا / نیوزیلند و آمریکا می پردازه. سوال شما در هر مورد بایستی مرتبط با عنوان تاپیک باشد.
در هر صورت هر یک از کشور ها شرایط ویژه خود را برای کسب شغل آکادمیک و اقامت دارد. دانشگاه massey دانشگاه معتبر و شناخته شده ای در استرالیا و نیوزیلند است ولی پروسه اقامت در این دو کشور هیچ ارتباطی با شناخته شده بودن دانشگاه ندارد. سوال خود را در مورد دانشگاه، اقامت و... هر کشور در تاپیک مربوط به آن کشور بپرسید.
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق، تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق، تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)