ویزای ازدواج به دو شکل هست، ویزای IR1 که معمولا به پرونده هایی داده میشه که قدمت ازدواج بیشتر از دو سال باشه و ویزای CR1 که مخصوص پرونده های با قدمت زیر 2 سال هست. از نظر مراحل اقدام این دو تفاوت خاصی با هم ندارند و تنها فرقشون اینه که دومی ها گرین کارت مشروط دو ساله می گیرند و بعد از دو سال اگر هنوز طلاق نگرفته بودند گرین کارت دائمی می گیرند.
همونطور که گفتم در ویزای K3 شما دو فرم I130 و I129F رو برای USCIS می فرستین. اگر ابتدا I129F مورد تایید قرار بگیره (Approved بشه) در عمل پرونده شما مستقیما برای سفارت فرستاده میشه و توقفی در NVC نخواهد داشت که بعد از گذروندن مرحله سفارت (که در مجموع ممکنه حدود 7-6 ماه زمان ببره) و گرفتن ویزا وارد آمریکا میشین و بعد از 4-3 ماه که فرم I130 هم تایید شد برای گرفتن گرین کارت اقدام می کنید. منتهی اگر ابتدا فرم I130 تایید بشه خودشون پرونده رو از K3 به ویزای CR1 یا IR1 (بستگی به قدمت ازدواج داره) تغییر میدن که در این حالت پرونده در NVC هم چند ماهی توقف می کنه و بعد به سفارت فرستاده میشه.
در نتیجه در مجموع بسته به شرایط پرونده و اینکه کدوم فرم و در چه زمانی تایید بشه ممکنه بین شش ماه تا یک سال و نیم متغیر باشه.
همونطور که گفتم در ویزای K3 شما دو فرم I130 و I129F رو برای USCIS می فرستین. اگر ابتدا I129F مورد تایید قرار بگیره (Approved بشه) در عمل پرونده شما مستقیما برای سفارت فرستاده میشه و توقفی در NVC نخواهد داشت که بعد از گذروندن مرحله سفارت (که در مجموع ممکنه حدود 7-6 ماه زمان ببره) و گرفتن ویزا وارد آمریکا میشین و بعد از 4-3 ماه که فرم I130 هم تایید شد برای گرفتن گرین کارت اقدام می کنید. منتهی اگر ابتدا فرم I130 تایید بشه خودشون پرونده رو از K3 به ویزای CR1 یا IR1 (بستگی به قدمت ازدواج داره) تغییر میدن که در این حالت پرونده در NVC هم چند ماهی توقف می کنه و بعد به سفارت فرستاده میشه.
در نتیجه در مجموع بسته به شرایط پرونده و اینکه کدوم فرم و در چه زمانی تایید بشه ممکنه بین شش ماه تا یک سال و نیم متغیر باشه.
(03-04-2015, 05:17 PM)'شیلا' نوشته: خیلی ممنون از توضیحات کاملتون. من هدفم این هست که حالا که ازدواج کرده ام باکوتاه ترین روش وارد امریکا بشم. میشه بفرمایید پروسه دریافت ویزا k3 چه مقدار زودتر از پروسه دریافت ویزا IR1 انجام میشه؟ اگر مدارک کامل فرستاده بشوند آیا پروسه K3 کمتر از یک سال طول میکشه؟
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -