04-04-2015, 03:26 PM
(04-04-2015, 10:58 AM)'Soltaan' نوشته: سلام به همه دوستان و با عرض تبریک فرارسیدن سال نو و امید به اینکه به همتون خوش گذشته باشه و برای همتون خبرای خوبی در راه باشه.
رفقا من کل کامنتای این تاپیکو خوندم و الان چند تا سوال پایه ای دارم و امیدوارم بتونم اینجا جواب بگیرم.
1) این متن برای گردش حساب سه ماهه به چه معنیه؟
details on the origin of funds available on your bank account for the last 3 months
آیا فقط باید گردش حساب سه ماهه فرستاد و همون کفایت می کنه یا اینکه غیر از اون باید درباره منابع مالی هم توضیح داد چون تو متن آپدیت نوشته Origin. البته من تو پستای قبلی خوندم ولی جوابی نگرفتم از طرفی تو اسپردشیتم حدود 15 نفرن که تو آپدیتشون origin نوشته شده.
2) اگه مثلا برای یک نفر پول داخل حساب باید حدود 12000 دلار باشه تو گردش سه ماهه باید چه طوری باشه به این معنی که باید برای کل سه ماه حساب بانکیمون اینقد توش پول باشه یا اینکه مثلا اگه یه هفته آخری که می خوایم گردش حساب بگیریم مبلغو به 12000 برسونیم کفایت می کنه.
3) یه سوال دیگه هم دارم که با اینکه ربطی به این تاپیک نداره ولی همینجا می پرسم. من به نظرم رویه اینطوری نیست که برای کسایی که هنوز به اولین update request نرسیدن دو تا درخواست آپدیت بیاد. این عزیزانی که براشون دو تا درخواست آپدیت اومده برای اینه که قبلا از کسی بیمه یا گردش حساب نمی خواستن ولی الان تغییر رویه دادن و بیمه و گردش می خوان. به عبارت دیگه چون بعضی از ما ها هنوز به آپدیت اول نرسیدیم همه مدارک آپدیتی رو تو همون درخواست آپدیت می خوان و خلاص. می خوام دوستان نظر بدن ببینم درست فک می کنم یا نه.
4) با توجه به این متن:
If you have recently deposited a large amount of money into your bank account, you must clearly explain the provenance of these funds (ex. Sale of property, inheritance, etc.) and provide supporting evidence
اینکه برای پولهای زیادی که یه دفعه تو حساب می ریزیم باید فاکتور ارائه بدیم آیا مثلا هفت میلیون تو بیست و هشت میلیون به نظرتون فاکتور می خواد؟ یعنی در حقیقت a large amount of money یعنی چه قدر؟
5) به همراه گردش حساب بهتره خودمون توضیحات بدیم یا صبر کنیم اگه اونا توضیحی خواستن بعدش ارائه بدیم؟
6) این گردش سه ماهه از تاریخ ای میل update request هستش یا از تاریخی که شما می رین بانک و تقاضای گردش می دین. چون اگه دومی باشه شما می تونین گرفتن گردشو یه ماه عقب بندازین تا اگه از ابتدا پول گنده ای رو وارد حساب کرده بودین اون تو گردش نیاد.
کلا تو سایت جایی هست که درباره این موارد توضیح داده باشه؟
ببخشین طولانی شد. پیشاپیش از پاسختون ممنونم.
سلام
1. توصیه میشه که گردش حساب سه ماهه با یک توضیح خیلی مختصر راجع به منبعش بدید. جواب طوری باشه که اگر در آینده توضیحات بیشتر خواستند بتونید توجیه کنید.
2. تو این مرحله خیلی مهم نیست. گردش رو بفرستید. حساب شارژ شده رو تا به حال این ویزا آفیس گیری نداده. اگر گیری دادن یه فکری باید بکنید. برای همین تو جواب سوال یک دقت کنید که توجیه پذیر باشه.
3. ---
4. اگر ازتون بخوان باید بدید. فعلا که این ویزا افیس از کسی نخواسته و اون متن برای آنکارا و ورشو بوده.
5. جواب سوال یک رو بخونید.
6. به نظرم از تاریخی که اونا درخواست دادن میتونه باشه، حالا اگر دیرتر هم بدید مشکلی نیست فکر نمی کنم گیری بدن سر یک ماه. ولی خیلی هم نباید تابلو باشه دیگه :-D
1. توصیه میشه که گردش حساب سه ماهه با یک توضیح خیلی مختصر راجع به منبعش بدید. جواب طوری باشه که اگر در آینده توضیحات بیشتر خواستند بتونید توجیه کنید.
2. تو این مرحله خیلی مهم نیست. گردش رو بفرستید. حساب شارژ شده رو تا به حال این ویزا آفیس گیری نداده. اگر گیری دادن یه فکری باید بکنید. برای همین تو جواب سوال یک دقت کنید که توجیه پذیر باشه.
3. ---
4. اگر ازتون بخوان باید بدید. فعلا که این ویزا افیس از کسی نخواسته و اون متن برای آنکارا و ورشو بوده.
5. جواب سوال یک رو بخونید.
6. به نظرم از تاریخی که اونا درخواست دادن میتونه باشه، حالا اگر دیرتر هم بدید مشکلی نیست فکر نمی کنم گیری بدن سر یک ماه. ولی خیلی هم نباید تابلو باشه دیگه :-D