04-04-2015, 07:06 PM
(04-04-2015, 06:36 PM)'yashar1985' نوشته: شوبیز جان،
Job bank رو هم تکمیل کردم.
(البته اینم بگم یکی از دوستان تأکید داشت تو seeker.jobbank باید شماره تأمین اجتماعی رو وارد میکردم که فکر می کنم اشتباه گفته؛ چون ظاهراً منظور از Social Insurance Number عددی هست که با رقم "9" شروع میشه و اصلاً مربوط به کاناداست و نه ایران!!! بنابراین من گزینه I have no canadian insurance number رو انتخاب کردم و مراحل بعدی که شامل Preferences/Work Exprience/Education/Credentilas میشه رو طی کردم و در آخر activateش کردم)
از CRS - Skill Transferability - Foreign Work Experience مجموعا 25 امتیاز و از CRS - Skill Transferability - Education مجموعا 13 امتیاز گرفتم. Overall Band Score من تو آیلتس 7.5 شد و بتفکیک مهارت میشه: L:7.5 W:7.5 R:6.5 S:8 که البته میتونم براحتی برسونمش به Overall 8.
سلام
احتمالا شوخی 13 بوده. به خودشون هم بگید اگر اشتباه کردن تصحیح کنند. چون اون شماره ماله social insurance number کانادا هست.
به نظر من فقط در حالتی آیلتس بدید که مطمئن باشید L8 RSW7 رو میارید! این طوری نمره اتون افزایش زیادی پیدا می کنه. به نظرم پتانسیلش رو که خیلی خیلی راحت دارید. یعنی راحت فکر می کنم work transferability 25 تا و skill هم 12 تا 25 تای دیگه اضافه شه. فکر می کنم. حضور ذهن ندارم. اگر این کار رو بکنید امتیازات transferability شما به شدت بالا میره.
به نظرم آماده آیلتس بشید. ولی صبر کنید دو تا draw دیگه رو ببینید که چقدر امتیازات کاهش پیدا می کنه. اگر سرعت کم بود که سریع آیلتس بدید. اگر سرعت زیاد بود که میتونید باز دو تا draw دیگه هم صبر کنید. در ضمن زمانی که برای آیلتس میزارید هدر نمیره چون زبانتون که بنیه خوبی دار بهتر هم خواهد شد.
احتمالا شوخی 13 بوده. به خودشون هم بگید اگر اشتباه کردن تصحیح کنند. چون اون شماره ماله social insurance number کانادا هست.
به نظر من فقط در حالتی آیلتس بدید که مطمئن باشید L8 RSW7 رو میارید! این طوری نمره اتون افزایش زیادی پیدا می کنه. به نظرم پتانسیلش رو که خیلی خیلی راحت دارید. یعنی راحت فکر می کنم work transferability 25 تا و skill هم 12 تا 25 تای دیگه اضافه شه. فکر می کنم. حضور ذهن ندارم. اگر این کار رو بکنید امتیازات transferability شما به شدت بالا میره.
به نظرم آماده آیلتس بشید. ولی صبر کنید دو تا draw دیگه رو ببینید که چقدر امتیازات کاهش پیدا می کنه. اگر سرعت کم بود که سریع آیلتس بدید. اگر سرعت زیاد بود که میتونید باز دو تا draw دیگه هم صبر کنید. در ضمن زمانی که برای آیلتس میزارید هدر نمیره چون زبانتون که بنیه خوبی دار بهتر هم خواهد شد.