درود
پژمان جان گفتم بیام تجربه محدود خودم رو بگم:
اول اینکه چیزی به اسم مشکل سن به نظرم وجود نداره..همه رنجی میان درس میخونن؛ طوری که واسه لیسانس هم سن های نسبتا بالا دیده میشه (دکترا که کلا جای خود داره...فکر میکنم ماهاییم فقط که هول (یا حول!!) ورمون داشته سریع دکترا بگیریم!)
درمورد داشتن دو فوق...فکر نکنم چیز خیلی عجیبی باشه... من خودم الان یکی از هم کلاسیام(امریکایی) فوق دومشو شروع کرده ...یه مستر کامپیوتر ساینس داشته، حالا داره مثل من میخونه (electrical Eng(computer eng&embedded systems) ...البته خودش میگه همه بهم میگن واسه چی داری خودتو اذیت میکنی اینطوری!!...ولی به نظر میرسه بیشتر بخاطر کارش داره این مستر رو میخونه
درمورد اینکه بهتر بشه برا دکترا اپلای کرد باهات موافقم
ولی من هدفتو دقیق نمیدونم...اینه که فاند بگیری؟(دکترا یا مستر) یا اینکه حتما میخوای دکترا رو بخونی...چون میدونی که تو بعضی کشورا واسه مستر کار یه جورایی راحتتر گیر میاد تا دکترا (غیر آکادمیک منظورمه)
از طرف دیگه به نظرم بعیده بخوای 4 سال دکترا بخونیو هیج فاند و اسکالرشیپی گیرت نیاد...اگه خواستی میتونی بعنوان مثال شرایط رو از یه یکی از دوستان که تو یکی از دانشکاههایی که قبول شده بودی و جفتمون میشناسیمش بپرسی![Wink Wink](https://www.academiacafe.com/pf/images/smilies/wink.gif)
ولی به نظر منم واسه دکترا و مستر جفتش اپلای کن..دیدی یه دفعه دکترا فول فاند گرفتی
پژمان جان گفتم بیام تجربه محدود خودم رو بگم:
اول اینکه چیزی به اسم مشکل سن به نظرم وجود نداره..همه رنجی میان درس میخونن؛ طوری که واسه لیسانس هم سن های نسبتا بالا دیده میشه (دکترا که کلا جای خود داره...فکر میکنم ماهاییم فقط که هول (یا حول!!) ورمون داشته سریع دکترا بگیریم!)
درمورد داشتن دو فوق...فکر نکنم چیز خیلی عجیبی باشه... من خودم الان یکی از هم کلاسیام(امریکایی) فوق دومشو شروع کرده ...یه مستر کامپیوتر ساینس داشته، حالا داره مثل من میخونه (electrical Eng(computer eng&embedded systems) ...البته خودش میگه همه بهم میگن واسه چی داری خودتو اذیت میکنی اینطوری!!...ولی به نظر میرسه بیشتر بخاطر کارش داره این مستر رو میخونه
درمورد اینکه بهتر بشه برا دکترا اپلای کرد باهات موافقم
ولی من هدفتو دقیق نمیدونم...اینه که فاند بگیری؟(دکترا یا مستر) یا اینکه حتما میخوای دکترا رو بخونی...چون میدونی که تو بعضی کشورا واسه مستر کار یه جورایی راحتتر گیر میاد تا دکترا (غیر آکادمیک منظورمه)
از طرف دیگه به نظرم بعیده بخوای 4 سال دکترا بخونیو هیج فاند و اسکالرشیپی گیرت نیاد...اگه خواستی میتونی بعنوان مثال شرایط رو از یه یکی از دوستان که تو یکی از دانشکاههایی که قبول شده بودی و جفتمون میشناسیمش بپرسی
![Wink Wink](https://www.academiacafe.com/pf/images/smilies/wink.gif)
ولی به نظر منم واسه دکترا و مستر جفتش اپلای کن..دیدی یه دفعه دکترا فول فاند گرفتی
You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge