(03-04-2015, 09:07 PM)'rezaat' نوشته: با سلام
من سال اخر رشته هوافضا از دانشگاه شریف هستم با معدل 15.7
اگر ایلتسم هم 6.5 شود برای رشته خودم و یا مکانیک در چه دانشگاههایی در آمریکا و کانادا شانس دارم؟
با تشکر.....
من فقط راجع به پذیرش کانادا صحبت میکنم. فاکتوهای مهمی که اهمیت داره:
- باید اشاره کرد که معدل شما مینیمم ها رو برآورده میکنه و همینطور اگر نمره زبان 6.5 آیلتس هم کسب کنید. منیمم بسیاری از دانشگاههای کانادایی رو خواهید داشت. از طرفی داشتن مینیمم ها به تنهایی به معنای پذیرش نیست. در چنین حالتی هست که سوابق پژوهشی و معدل مناسب شما رو از رقیبهای خودتون متمایز میکنه.
- بحث پذیرش و ویزا هم مطرح هست که ممکنه چالش جدیدی حتی بعد از پذیرش براتون به وجود بیاره که ممکنه حساسیت خاصی به رشته شما نشان داده بشه.
پیشنهاد من: به نظر من اگر سوابق پژوهشی قویای ندارین، با اطلاعاتی که به اشتراک گذاشتین برای دانشگاههای با رتبه بالا شانصتون خیلی چشمگیر به نظر نمیرسه، البته این تنها نظر منه. به نظر من اگر توانایی مالی دارید برای مقطع ارشد مجدد در گرایشی سازگار تر با امور ویزا اقدام کنید و بعد از آن می تونید برای PhD اقدام کنید. به نظر من که می تونید یک کمک مناسب (اما نه قابل توجه) دریافت کنید.
- بحث پذیرش و ویزا هم مطرح هست که ممکنه چالش جدیدی حتی بعد از پذیرش براتون به وجود بیاره که ممکنه حساسیت خاصی به رشته شما نشان داده بشه.
پیشنهاد من: به نظر من اگر سوابق پژوهشی قویای ندارین، با اطلاعاتی که به اشتراک گذاشتین برای دانشگاههای با رتبه بالا شانصتون خیلی چشمگیر به نظر نمیرسه، البته این تنها نظر منه. به نظر من اگر توانایی مالی دارید برای مقطع ارشد مجدد در گرایشی سازگار تر با امور ویزا اقدام کنید و بعد از آن می تونید برای PhD اقدام کنید. به نظر من که می تونید یک کمک مناسب (اما نه قابل توجه) دریافت کنید.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
Dr. Joyce Brothers