05-04-2015, 04:21 AM
(04-04-2015, 08:15 PM)'srmh' نوشته: سلام دوستان
من پذیرش بدون فاند از یه دانشگاه آمریکا گرفتم. استاد مربوط گفتش پوزیشن با فاند ندارم ولی TA برای دانشجویان دکتری موجود هست. به نظر شما TA چند درصد هزینه ها رو پوشش میده؟
دوست من، در دانشگاه های امریکا وقتی RA یا TA دریافت میکنید، دانشگاه شهریه شما یعنی tution رو waive خواهد کرد و نیازی به پرداخت شهریه ندارید و دانشگاه مبلغی رو هم برای زندگی و به عنوان حقوق، در مقابل کاری که انجام میدید، پرداخت میکنه. این مبلغ با توجه به مبلغ قرارداد شما و تعداد ساعاتی که باید کار کنید (حداقل 13 ساعت و حداکثر 20 ساعت در هفته) متفاوت خواهد بود. اینکه این مبلغ آیا میتونه تمامی هزینه های شما رو پوشش بده یا خیر، بستگی به مبلغی که به شما داده میشه، ایالتی که در اون زندگی خواهید کرد و البته نحوه زندگی شما خواهد داشت.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.