05-04-2015, 07:58 AM
(05-04-2015, 02:33 AM)'idin_shafei_nia' نوشته: با سلام،
بنده لیسانس برق - قدرت از دانشگاه آزاد با معدل ۱۴.۲۷ دارم و هماکنون هم در مقطع کارشناسی ارشد برق - مخابرات در دانشگاه آزاد مشغول به تحصیل میباشم ولی میخوام انصراف بدم و برای آلمان اقدام کنم.
آیا شانسی برای پذیرش در یک دانشگاه متوسط آلمان دارم؟
آیا اینکه در حال حاضر دانشجوی همین رشته هستم نکته مثبتی محسوب میشود یا کلا خنثی است؟
برای دوره آلمانی هم میخوام شرکت کنم و مدرک زبان ندارم ولی در حال خوندن زبان آلمانی هستم.
ممنون میشم نظرتون رو بگید.
با سپاس و احترام.
دروود بر شما دوست عزیز.
شانست بستگی به فاکتورهایی مثل دانشگاهی که میخوای اقدام کنی، تعداد متقاضیان، اهمیت دپارتمان برق مربوطه. بعنوان مثال برای اخن شانست کمه.
خواندن یک ارشد و سپس ترک مقطع واقدام مجدد و اشاره کردن در رزومه یک نکته منفی محسوب میشه پس نباید اشاره کنی.
در کل خوندن زبان المانی توصیه میشه اما چون به نسبت رشته قدرت در المان به انگلیسی متعدد ارائه نمیشه همون بهتره که به المانی شما بخونید و بعد اقدام کنید.
شانست بستگی به فاکتورهایی مثل دانشگاهی که میخوای اقدام کنی، تعداد متقاضیان، اهمیت دپارتمان برق مربوطه. بعنوان مثال برای اخن شانست کمه.
خواندن یک ارشد و سپس ترک مقطع واقدام مجدد و اشاره کردن در رزومه یک نکته منفی محسوب میشه پس نباید اشاره کنی.
در کل خوندن زبان المانی توصیه میشه اما چون به نسبت رشته قدرت در المان به انگلیسی متعدد ارائه نمیشه همون بهتره که به المانی شما بخونید و بعد اقدام کنید.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public