05-04-2015, 12:53 PM
(05-04-2015, 11:04 AM)'idin_shafei_nia' نوشته:با سلام،
سپاسگزارم بابت زمانی که گذاشتید و جواب بنده را دادید.
راستش من هدفم در آینده، دکترا خواندن در خارج از ایرانه ولی طی تحقیقات من و نتایج پرس و جو از جامعه آماری من، پیدا کردن پوزیشن برای مقطع دکترا یکمی سخته با توجه به اینکه اولویت پروفسورها با دانشجویان خودشونه و این شد که تصمیم گرفتم ارشد را در خارج از ایران {آلمان} بگیرم تا راحتتر بتونم رزومه خودم و شرایط خودمو بهبود بدم و برای مقطع دکترا اقدام کنم. {البته اگر اطلاعات اشتباه است لطفا تصحیح بفرمایید}
حالا با این شرایط و معدل من و اینکه مدت زمان لیسانسم ۶سال طول کشید، شما دانشگاهای متوسطی را که پذیرش به نسبت راحتتر باشه میشناسید؟
سوال دیگر اینکه گذراندن کلاسای گوته برای سطح B1 یا B2 کافیه یا حتما باید امتحان زبان بدم و مدرک زبان آلمانی داشته باشم؟
با سپاس و احترام فراوان.
اصولاً نمیشه تعیین کرد کدوم دانشگاه راحتتره. شما اون حداقل ها رو داشته باشی مطمئن باش پذیرش میگیری. به نظرم بهتره یه لیستس تهیه کنی از رشته های خودت و دانشگاهها رو از خوب تا متوسط دسته بندی کنی.
- برای ازمون هم باید حداقل B1 یا B2 داشته باشی. و قبولی در ازمون گوته داشته باشی که عالیه اگر هم نداشته باشی مشکلی نداره باید برید المان و ازمون بدی.
- برای ازمون هم باید حداقل B1 یا B2 داشته باشی. و قبولی در ازمون گوته داشته باشی که عالیه اگر هم نداشته باشی مشکلی نداره باید برید المان و ازمون بدی.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public