09-11-2011, 12:22 AM
(08-11-2011, 10:33 PM)mahyarelc نوشته: ولی من هدفتو دقیق نمیدونم...اینه که فاند بگیری؟(دکترا یا مستر) یا اینکه حتما میخوای دکترا رو بخونی...چون میدونی که تو بعضی کشورا واسه مستر کار یه جورایی راحتتر گیر میاد تا دکترا (غیر آکادمیک منظورمه)مهیار جان راستش رو بخوای هدفم این هست که دکترا بگیرم اما با فاند. یعنی مستر بدون فاند رو هم قبول کردم که بگیرم، به شرطی که بدونم دکترا با فاند از دانشگاه خوبی پذیرش خواهم گرفت. البته اگر با مستر هم بتونم کار خوب و اقامت بگیرم مسلماً ترجیح می دم بیخیال دکترا بشم!
از طرف دیگه به نظرم بعیده بخوای 4 سال دکترا بخونیو هیج فاند و اسکالرشیپی گیرت نیاد...اگه خواستی میتونی بعنوان مثال شرایط رو از یه یکی از دوستان که تو یکی از دانشکاههایی که قبول شده بودی و جفتمون میشناسیمش بپرسی
ولی به نظر منم واسه دکترا و مستر جفتش اپلای کن..دیدی یه دفعه دکترا فول فاند گرفتی
در مورد اون دانشگاه هم راستش از خیلی از بچه های اونجا پرسیدم و با دو نفر هم تلفنی صحبت کردم، در کل حرفهای امیدوار کننده ای نزدند و به این نتیجه رسیدم جای دیگه برم!
اگر تصمیم بگیرم برای فوق اقدام کنم قطعاً یه سری رو دکترا و یه سری فوق اپلای می کنم. ممنون.
![Smile Smile](https://www.academiacafe.com/pf/images/smilies/smile.gif)
-----------------------------------------------------------------------------------------------
خب حالا که بحث به اینجا رسیده و مهیار هم به نکته خوبی اشاره کرد، سوال دیگه ای مطرح می کنم:
آیا در کل برای آمریکا یا کاناد یا کشورهای دیگه، با مدرک فوق از همون کشورها معمولاً امکان پیدا کردن کار هست؟