06-04-2015, 08:23 AM
(05-04-2015, 08:36 PM)'habib222' نوشته: با سلام
اینجانب مهندس مکانیک با 8 سال سابقه کار در پروژه های صنعتی هستم ، اخیرا از طریق یک دفتر وکالت معروف در تهران پیگیر ویزای کار 6 ماهه در آلمان شدم ، آن دفتر وکالت برای تهیه ویزای کار در رشته من 6000 یورو در خواست کرده است تا ویزا تهیه نماید
آیا این کار قابل اعتماد است یا خیر ؟
و اگر ویزای کار 6 ماهه درست شود ایا همسر و فرزند خود را در این 6 ماه می توانم با خود ببرم ؟
و در آخر این که اگر در طی 6 ماه نتوانستم کارفرمایی پیدا کنم می شود تقاضای پناهندگی کرد ؟
خیلی بزرگواری می کنید من را از این همه سوال نجات دهید
اعتمادی که وجود نداره.
زیرا اگر شرکت بتونه اطلاعات مناسب همراه با مدرک ارائه کنه ممکنه بشه یه اعتمادی بهش کرد.
اما مشکل اینه که برای بحث کارت ابی blue card من همنوز شرکت یا دفتر رسمی که نماینده اونها باشن در ایران ندیدم بنابراین باید دقت کنید که پولی رو که قراره پرداخت کنید. ویزای شما اگر درست بشه بعد از اینکه 3 ماه در اونجا اقامت داشتید میتونی برای همسرت هم اقدام کنی.
برای پناهن**د*گی در حوزه اختیارات و اطلاعات بنده نیست و چیزی نمیدونم!!!
زیرا اگر شرکت بتونه اطلاعات مناسب همراه با مدرک ارائه کنه ممکنه بشه یه اعتمادی بهش کرد.
اما مشکل اینه که برای بحث کارت ابی blue card من همنوز شرکت یا دفتر رسمی که نماینده اونها باشن در ایران ندیدم بنابراین باید دقت کنید که پولی رو که قراره پرداخت کنید. ویزای شما اگر درست بشه بعد از اینکه 3 ماه در اونجا اقامت داشتید میتونی برای همسرت هم اقدام کنی.
برای پناهن**د*گی در حوزه اختیارات و اطلاعات بنده نیست و چیزی نمیدونم!!!
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public