06-04-2015, 12:14 PM
سلام دوستان، من به شرکت ایرن انکارا زنگ زدم و در این مورد پرسیدم. چیزی که من متوجه شدم اینه که ایمیل پاس ریکوئست دارای یه فرم ضمیمه هست که امضای اون فرم و پاسپورت بایستی یکی باشه. نوشته: در کل امضای پاسپورت باید با امضای مدارک شما یکی باشه. من خودم هرجا در فرمها امضا کردم علاوه بر نوشتن اسمم به انگلیسی ، امضای فارسیمم (فقط خطوطه) گذاشتم. در پاسپورت هم امضای فارسی هست فقط. ضمناً اگر شما به کسی وکالت بدید که ویزاتون رو پیکاپ کنه باید امضای روی نامه وکالت با پاسپورتتون همخوانی داشته باشه.
با توجه به اعتبار پاسپورتنون پیشنهاد میکنم برای دوری از دردسرهای زمانی و مالی تعویضش در کانادا تا قبل از پاس ریکوئست شدن تعویضش کنید. منتها باید حداقل 10 روز قبل از اقدام برای تحویل پاسپورتها به سفارت ، به اونها این موضوع رو اطلاع بدید.
بله پاسپورتها موکداً قید شده که باید امضا شده باشن و بله باید مشابه امضای شما در فرمهای اولیه باشه. اگر شما تا پیش از دریافت ایمیل پاس ریکوئست ( و پس از آپدیت ) ، گذرنامه تون رو تعویض کرده باشید باید حداقل 10 روز قبل از اقدام برای تحویل پاسپورتها به سفارت ، به اونها این موضوع رو اطلاع بدید. بعد از ایمیل پاس ریکوئست در صورتی که به هر دلیلی پاسپورت نیاز به تعویض داشته باشته پروسه کمی پیچیده تر و طولانی تر می شه و یک هزینه صدور مجدد ویزا هم ایجاد میشه (30 دلار) که توصیه میکنم نکنید این کار رو.