07-04-2015, 11:07 AM
(06-04-2015, 06:55 PM)'Saba.Asadi' نوشته: سلام،
با دیدن این تاپیک خیلی خوشحال شدم! ممنون که اطلاعاتتون رو اینجا به اشتراک گذاشتین.
چند تا سوال در مورد بورس کره جنوبی داشتم خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید.
کل تاپیک رو خوندم و خیلی مفید واقع شد.
من 16 سالمه و این خرداد امتحانات نهاییم رو در رشته ی تجربی میدم. اونطور که انتظار میره معدلم بالای 19 و نزدیک 20 میشه. وضعیت درسیم سلای قبل زیاد خوب نبود ولی امسال عالی پیش رفتم. نمره ی IELTS من 8 و نمره ی TOEFL 85 هست و دارم برای TOPIK آماده میشم. یکی از سوالاتم اینه که آزمون TOPIK تو ایران ممکنه؟ و یا این آزمون رو میشه تو کشورهای دیگه هم داد؟
من قصد دارم رشته ی سینما و کارگردانی رو دنبال کنم و اگه امکانش باشه برای لیسانس بورس شم و خیلی هم تو سایت دانشگاه ملی هنر کره مطالب مربوطه رو خوندم. میخواستم بدونم بطور کلی وضعیت بورسیه برای لیسانس تو چند سال اخیر چطور بوده؟ به نظر شما شانسش رو دارم با این وضعیت درسی بورس شم؟ در مورد رشته ی سینما شانسی هست؟
خیلی ازتون ممنونم.
تا اونجا که میدونم در ایران هم برگزار میشه واین کشورها Bulgaria, Japan, Taiwan, China, Mongolia, Vietnam, Philippines, Malaysia, Bangladesh, India, Indonesia, Iran, Pakistan, Kazakhstan, Uzbekistan, Tajikistan, Kyrgyzstan, Azerbaijan, USA, Australia, New Zealand, Canada, Paraguay, Argentina, Germany, United Kingdom, Spain, Italy, France, Turkey, Hungary, Czech Republic, Egypt, Belarus, Russia, Brazil and Cambodia
اما مجری برگزاری خود سفارت هست به نظرم بهتره با خود سفارت و خود سایت اصلی توپیک که ادرسش اینجا قرار دادم مکاتبه کنید. ازمون در سه بخش مبتدی و نیمه حرفه ای و حرفه ای برگزار میشه قیمت هر بخش هم حدود 40000 وون کره است.
- در خصوص شانس بورس باید بگم برای لیسانس بسیار سخته و رقابت فشرده اما با توجه به شرایط شما بهتره پیگیر و امیدوار باشی.
اما مجری برگزاری خود سفارت هست به نظرم بهتره با خود سفارت و خود سایت اصلی توپیک که ادرسش اینجا قرار دادم مکاتبه کنید. ازمون در سه بخش مبتدی و نیمه حرفه ای و حرفه ای برگزار میشه قیمت هر بخش هم حدود 40000 وون کره است.
- در خصوص شانس بورس باید بگم برای لیسانس بسیار سخته و رقابت فشرده اما با توجه به شرایط شما بهتره پیگیر و امیدوار باشی.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public