09-04-2015, 08:03 PM
(09-04-2015, 06:35 PM)'nazanin5879' نوشته: در مورد Origin of funds خیلی ابهام وجود داشت ولی من و خانم el_kiani ایمیل زدیم و هر دو یک جواب گرفتیم گردش حساب 3 ماه فقط همین بی هیچ توضیح و مدرک اضافه
دوستان جواب ایمیل من هم اومدin order i am requested to provide origin of funds for the last 3 months to Paris visa office , i want to know if it means transactions in my bank account for the last 3 Months or just the last 3 months account balance would you please let me know the information
این سوال من بود
جواب هم این اومد
Please submit your bank statement with movments on your account for the last 3 months.
پس تا این لحظه تصور همه ما از سوال origin of funds اشتباهه و کاملا گردش حساب 3 ماه است
سلام. درسته که گردش حسابه ولی مثلا اگر تو این سه ماه یه مبلغ زیادی به حساب وارد شده باشه بهتره بگید از کجا اومده و تا حد امکان ساپورتینگ داکیومنت ارایه کنید. مثلا بگید فلانی به فلان علت ریخته...
Noc 2131 -CIO Received: 22 October 2014 ,PER:23 Jan, AOR: 14 February 2015 , update : 4 March 2015, Medical 5March, Medical Done: 11 March, update sent:25 March, Medical Sent By Dr. Farokhi: 23 March, Medical Received:26 March, pass request: 1July2015,
برای کشف اقیانوسهای جدید باید شهامت ترک ساحل آرام خود را داشته باشیم.