11-04-2015, 05:46 PM
(11-04-2015, 05:04 PM)'الاله مک' نوشته: سلام. چند تا سوال داشتم. اول اینکه من لیسانس و ارشدم را پشت سر هم خواندم. سال 31/4/91 از کارشناسی فارق التحصیل و 31/6/93 از ارشد فارق التحصیل شدم. در 21 مهر 93 به اداره کار مراجعه کرده و هر دو مدرک را ارائه کردم. الاد 6 ماه است که هر دو مدرکم در اداره کار است. سوال اول اینکه برای ازاد ساری مدرک باید هر مدرک جداگانه 6 ماه در اداره کار باشد و به طور کل 1 سال از فارغ التحصیلی گذشته باشد؟ یا با هم میشود؟ اگر نمی شود الان که هر 2 مدرک با هم گداشته شده است کدام مدرک اولویت دارد برای ازادسازی؟ اگر در شش ماه دومی که پیش روی من است شغل پیدا کنم باز هم می توانم از این قانون استفاده کنم؟ ایا الان می توانم برای ازاد سازی مدرک لیسانس اقدام کنم ؟
سلام به آكادميا كافه خوش آمديد.
6 ماه براي قرار گيري هر دو مدرك در كاريابي كافي هست، ولي بايد صبر كنيد تا يك سال از فارغ التحصيلي ارشدتون بگذره. الان كه 6 ماه تمام شده مي تونيد برگه عدم كاريابي رو دريافت كنيد و وقتي يكسال تمام شد اول بريد مدرك ليسانستون رو آزاد كرده و بعد ارشد رو آزاد كنيد. براي آزاد كردن ارشد علاوه بر برگه پيدا نشدن كار بايد برگه از محل دريافت ليسانستون هم ارائه بديد كه شيوه آزادسازي اون مدرك رو گفته باشن. شرط آزادسازي به دليل پيدا نشدن كار اينه كه كار پيدا نكنيد و دانشجو نباشيد. در نتيجه اگر مشخص بشه كه كار پيدا كرديد نمي تونيد مداركتون رو از اين طريق بگيريد. تا يكسال از زمان فارغ التحصيلي ارشدتون نگذره هم ليسانس رو نمي تونيد آزاد كنيد.
6 ماه براي قرار گيري هر دو مدرك در كاريابي كافي هست، ولي بايد صبر كنيد تا يك سال از فارغ التحصيلي ارشدتون بگذره. الان كه 6 ماه تمام شده مي تونيد برگه عدم كاريابي رو دريافت كنيد و وقتي يكسال تمام شد اول بريد مدرك ليسانستون رو آزاد كرده و بعد ارشد رو آزاد كنيد. براي آزاد كردن ارشد علاوه بر برگه پيدا نشدن كار بايد برگه از محل دريافت ليسانستون هم ارائه بديد كه شيوه آزادسازي اون مدرك رو گفته باشن. شرط آزادسازي به دليل پيدا نشدن كار اينه كه كار پيدا نكنيد و دانشجو نباشيد. در نتيجه اگر مشخص بشه كه كار پيدا كرديد نمي تونيد مداركتون رو از اين طريق بگيريد. تا يكسال از زمان فارغ التحصيلي ارشدتون نگذره هم ليسانس رو نمي تونيد آزاد كنيد.
Whether you think you can or can't, you are right