12-04-2015, 11:35 AM
(12-04-2015, 10:38 AM)'Soltaan' نوشته:راستش من فک می کنم خیلی از دوستان هستن که مشکل بیمه دارن چون بعضیا ممکنه کارفرماشون بیمشون نکرده باشه و بعضیا هم با توجه به اینکه اوایل سابقه بیمه نمی خواستن ممکنه وسوسه شده باشن برای درست کردن سابقه کار اما به هر حال من مشخصات شما رو تو اسپردشیت ایرانیا دیدم. شما 26 تا 30 سال سن دارین، 5 سال سابقه کار و لیسانسین. به نظرم اینا خوبه. این که لیسانس هستین نه مستر خیلی خوبه چون technician بودنتون توجیه پذیر تره. اگه به عنوان electrical technician اقدام کردین می تونین بگین چون اوایل کارتون بوده کارفرماتون بیمه نمی کرده (با توجه به اینکه سنتونم بالا نبوده چون اگه سنتون بالاتر بود شاید این ادعا قابل قبول نبود) یا اصلا کارفرماتون هیچوقت زیردستاشو بیمه نمی کرده. قافیه رو نبازین هممون تا الان خیلی زحمت کشیدیم و حیفه ناامید بشیم. از امکانات و داشته هاتون برای توجیه کردن آفیسر استفاده کنین. مثلا سن نسبتا کمتون، اینکه لیسانس دارین نه فوق، اینکه تکنسین هستین (احتمالا) و چیزای دیگه ای که شاید من متوجه نشده باشم ولی شما بگردین پیدا می کنین. تهدیدو به فرصت تبدیل کنین.
دو مطلب دیگه هم هست. یکی اینکه ممکنه اصلا ازتون بیمه نخوان. دوم اینکه اگه بیمه ندارین به جاش یه مدرک دیگه مثل فیش حقوقی یا قرارداد ارائه بدین و طرفو قانع کنین.
حالا تکنسین بودین یا تکنالجیست؟
تکنسین بودم و قرار داد و فیش حقوقی هم با مدارکم فرستادم