12-04-2015, 12:45 PM
(12-04-2015, 12:38 PM)'ImforeX' نوشته:شوبیزگومبولی جان بند و ماده رو واقعا یادم نیست و دو تا عدد بود
ولی می دونم مربوط به بیماری های اعصاب و روان بود و افسردگی حاد؟
ایا به نظرت دکتر از این موضوع مطلع هستش؟
خیلی مهمه بند چی باشه. یه دقیقه آیین نامه رو نگاه می کنم بهت میگم. مثلا یه سری بند ها هست مشترکه. مثلا وسواس تمیزی هم تو اعصاب و روان هست. شاید بشه توجیه کرد و نگفت افسردگی حاد بوده! بشه گفت وسواس تمیزی بوده.
فکر می کنم روالش اینه که ارجاع میدن به یه دکتری. در مورد بند اعصاب و روان حدس من اینه که میشه آدم بگه که قبلا برای گرفتن معافی بزرگ نمایی کرده.
به نظرم چون کارت میره اونور و نوع معافیت هم پزشکی بوده ممکنه گیر بدند. گرچه که تو این همه سال نبوده ولی به هر حال احتماله.
دکتر فرخی که کاملا از ما پرسید که بیماری اعصاب، افسردگی، سابقه مصرف دارو در گذشته داشتید یا نه. حتما مهمه که میپرسند.
فکر می کنم روالش اینه که ارجاع میدن به یه دکتری. در مورد بند اعصاب و روان حدس من اینه که میشه آدم بگه که قبلا برای گرفتن معافی بزرگ نمایی کرده.
به نظرم چون کارت میره اونور و نوع معافیت هم پزشکی بوده ممکنه گیر بدند. گرچه که تو این همه سال نبوده ولی به هر حال احتماله.
دکتر فرخی که کاملا از ما پرسید که بیماری اعصاب، افسردگی، سابقه مصرف دارو در گذشته داشتید یا نه. حتما مهمه که میپرسند.