12-04-2015, 06:04 PM
(12-04-2015, 05:51 PM)'debutant' نوشته:سلام دوست عزیز
در رابطه با فاصله بین مراحل، اگر دو به دو در نظر بگیرید در عمل تعداد ستونها زیاد می شود (مثلاً فاصله AOR تا آپدیت یا آپدیت اول تا دوم یا دوم تا شروع پراسس یا اول تا شروع پراسس یا شروع پراسس تا پاس ریکوئست یا مدیکال تا پاس ریکوئست یا مدیکال تا شروع پراسس یا....)
به همین دلیل برای جلوگیری از شلوغ شدن اسپردشیت صرفاً ستونی برای تعداد روزهای انتظار در مرحله جاری (که ممکن است مدیکال ریسیود هم باشد) در نظر گرفته شده.
طبیعتاً در حال حاضر فاصله بین مراحل مختلف برای افراد دلخواه از روی تاریخ های موجود قابل محاسبه است؛ هر چند که مشاهده اطلاعات افرادی که اخیرا پاس ریکوئست شده اند نشان می دهد لزوماً رابطه مشخصی بین زمان دریافت نتایج مدیکال و زمان پاس ریکوئست شدن وجود ندارد.
دبوتانت جان من پیشنهاد می کنم که به جای نگرانی از افزایش تعداد ستون ها این کار رو بکنید.
چون دوستان و خودم واقعا دردسر داریم در شمارش این ستون ها.
اگر خیلی نگرانید میتونید به tabشماره دو اضافه کنید این محاسبات رو.
اونجا که جا زیاد هست.
برای اونجا میتونید:
انتظار از AOR تا Upadate ...
انتظار از AOR تا مدیکال...
انتظار از medical received
انتظار از application received
انتظار از processing started
انتظار از second update
رو هم اضافه کنید.
اجازه بدید اگر زیاد بود و بچه ها ناراضی بودند خودشون به شما بگن.
ممنون از کمکتون. همین که جدول به این خوبی درست کردید جای شکر داره و ما از شما واقعا سپاسگزاریم. تا الان هم تغییرات پیشنهادی رو زحمت کشیدید اعمال کردید. این دو تا رو هم انجام بدید ممنون میشیم.
فراموش نکنید... tab شماره دو. در statistics
تا دلتون بخواد هم جا داره.
کیا با نظر من مخالفند؟
چون دوستان و خودم واقعا دردسر داریم در شمارش این ستون ها.
اگر خیلی نگرانید میتونید به tabشماره دو اضافه کنید این محاسبات رو.
اونجا که جا زیاد هست.
برای اونجا میتونید:
انتظار از AOR تا Upadate ...
انتظار از AOR تا مدیکال...
انتظار از medical received
انتظار از application received
انتظار از processing started
انتظار از second update
رو هم اضافه کنید.
اجازه بدید اگر زیاد بود و بچه ها ناراضی بودند خودشون به شما بگن.
ممنون از کمکتون. همین که جدول به این خوبی درست کردید جای شکر داره و ما از شما واقعا سپاسگزاریم. تا الان هم تغییرات پیشنهادی رو زحمت کشیدید اعمال کردید. این دو تا رو هم انجام بدید ممنون میشیم.
فراموش نکنید... tab شماره دو. در statistics
تا دلتون بخواد هم جا داره.
کیا با نظر من مخالفند؟