(13-04-2015, 10:04 AM)'shubizkumbuli' نوشته: bug: وقتی کاربری رو به لیست سیاه خود اضافه می کنید برای کاربر پیام اشتباه میره: Felani has added you to their buddy list [img]images/smilies/huh.gif[/img][img]images/smilies/laugh.gif[/img]
ماشالا ساعت سایت هم که یک ساعتی جلو هست.
آگاهسازی در مورد اضافه شدن به لیست سیاه یا لیست دوستان رو غیرفعال کردم. قسمت آگاهسازیها تفاوتی بین این دو نمیذاره.
ساعت سایت هم به تنظیمات شما بستگی داره. در قسمت کنترل پنل کاربر و بعد در قسمت «ویرایش تنظیمات» اگر ساعت رو روی GMT +3:30 قرار بدید و تنظیمات خودکار DST رو انتخاب کنید، ساعت شما با ساعت ایران یکی خواهد بود.
ساعت سایت هم به تنظیمات شما بستگی داره. در قسمت کنترل پنل کاربر و بعد در قسمت «ویرایش تنظیمات» اگر ساعت رو روی GMT +3:30 قرار بدید و تنظیمات خودکار DST رو انتخاب کنید، ساعت شما با ساعت ایران یکی خواهد بود.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.