14-04-2015, 09:53 PM
(14-04-2015, 08:59 PM)'Shahram86' نوشته: خير سربازي معاف بودم جهت حضور پدرم در جنگ و بله بنده همزمان كار هم مي كردم و تماسي گرفته نشده با محل كار ها و بله مي توانم دوباره آيلتس بدم ولي تا ظرف ٣٠ روز ديگه كه نمي شه كه در خواست مصاحبه ميدم درضمن تمامي نامه ها با حضور بنده زده شد و بنده موارد ذكر شده تو ناكمو تو نامه ها گنجوندم و درسته من از ١٨ سالگي در يكي از شركتهاي اقوام به همين شغل مشغول بودم بيمه كه فرستادم هم ١٠ سال است و در حال حاضر ٢٨ ساله هستم اميدوارم جواب دوستان و شما باشه و وضيعتم را كامل توضيح داده باشم
سلام شهرام جان،
امتیازت رو که محاسبه کردی چنده؟
از سالی که فارغ التحصیل شدی تا اون وقتی که مدارک رو فرستادی چند سال میشه؟
اگه زیر 6 ساله، آیا با کم کردن امتیازش میای زیر 67؟
من فکر میکنم اینکه از 18 سالگی بیمه دادی و سابقه کار داری، اونارو مشکوک کرده. چون کمتر کسی تو چنین شرایطی قرار می گیره که از 18 سالگی تو همون رشته دانشگاهی کار کرده باشه، و اگه بگیره یعنی یه کیس خاصی بوده تو رشتش. و فکر کنم الان باید این خاص بودن رو به اونا ثابت کنی. مثلا نمونه کاراتو طی چند سال گذشته بدی بهشون. یا ریکامند از استاد دانشگاه.
درکل جای نگرانی نیست، فقط باید هرچی مدرک دال بر کیفیت کارته بدی بهشون.
انشالله که خوب پیش بره.
مخلص.
امتیازت رو که محاسبه کردی چنده؟
از سالی که فارغ التحصیل شدی تا اون وقتی که مدارک رو فرستادی چند سال میشه؟
اگه زیر 6 ساله، آیا با کم کردن امتیازش میای زیر 67؟
من فکر میکنم اینکه از 18 سالگی بیمه دادی و سابقه کار داری، اونارو مشکوک کرده. چون کمتر کسی تو چنین شرایطی قرار می گیره که از 18 سالگی تو همون رشته دانشگاهی کار کرده باشه، و اگه بگیره یعنی یه کیس خاصی بوده تو رشتش. و فکر کنم الان باید این خاص بودن رو به اونا ثابت کنی. مثلا نمونه کاراتو طی چند سال گذشته بدی بهشون. یا ریکامند از استاد دانشگاه.
درکل جای نگرانی نیست، فقط باید هرچی مدرک دال بر کیفیت کارته بدی بهشون.
انشالله که خوب پیش بره.
مخلص.