15-04-2015, 12:07 PM
با سلام .من طی چند سال اخیر در یک دبیرستان غیرانتفاعی رشته تحصیلی ام را تدریس می کردم. بیمه و فیش حقوقی ندارم. چون از سال فارغ التحصیلی ام تا الان حدود 4 سال گذشته شنیده ام که برای دکترانیاز دارم که ثابت کنم طی این مدت کار مرتبط با رشته ام انجام می دادم. از مدیر دبیرستان خواستم به من نامه بدن که ببرم برای ترجمه . از من پرسیدن نامه را خطاب به کجا می خواهی؟حالا سوالم اینست که متن این نامه باید به چه شکل باشد که به عنوان سابقه کار برای ترجمه و ارائه ارزش داشته باشد؟ و اینکه ایا من الان باید نامه را بگیرم یا بعد از گرفتن پذیرش خود دانشگاه مکاتبه می کند و نیازی نیست من الان نامه ای داشته باشم؟ با تشکر از راهنمایی شما
الان صد در صد نمی دونم نامه را برای چه کشوری باید بگیرم احتمالا کانادا . و در ضمن ایا نامه باید انگلیسی باشد یا فارسی؟ ایا می تونم نامه ای خطاب به مثلا دانشگاه تربیت مدرس بگیرم و بعد همون را ارائه بدم؟
الان صد در صد نمی دونم نامه را برای چه کشوری باید بگیرم احتمالا کانادا . و در ضمن ایا نامه باید انگلیسی باشد یا فارسی؟ ایا می تونم نامه ای خطاب به مثلا دانشگاه تربیت مدرس بگیرم و بعد همون را ارائه بدم؟