19-04-2015, 09:11 PM
(19-04-2015, 12:42 AM)'wildwolf' نوشته: سلام
اگر آقای MR_voltage محبت کنن و سوال بنده رو جواب بدن خیلی ممنون میشم
من از 4 موسسه معتبر برای پذیرش در رشته پزشکی در مقطع کارشناسی در دانشگاه های انگلیسی زبان پرسیدم
به من گفتن باید آیلتس 6 داشته باشم و تو امتحان IMAT قبول بشم، حله
اصلا نمی دونم این آلفاتست چی هست؟؟؟؟!!!!!!
تعدادی سوال دارم اگر جوب بدهید خیلی خوشحال میشوم
1- آیا شانس قبولی در امتحان IMAT زیاد است در رشته پزشکی؟؟؟
2-من قصد دارم در دانشگاه های انگلیسی زبان بخوانم، آیا IMAT فقط برای دانشگاه های انگلیسی زبان هستند؟؟(اصلا نمیخواهم وارد دانشگاه های ایتالیایی زبان بشوم)
3-دانشگاه های انگلیسی زبان و دارای دانشکده پزشکی کدامند؟
4-آیا منابع خوبی برای امتحان IMAT وجود دارد؟(بخصوص که از 30 سوال اطلاعات عمومی، تعداد کمی در مدارس ایران تدریس میشوند)
5-آیا مانعی بجز آیلتس و IMAT بین دانشجویان رشته پزشکی و ایتالیا وجود دارد؟؟
6-با توجه به تجارب شما، حدودا چند نفر از دانش آموزان ایرانی در امتحان IMAT در دبی شرکت میکنند هرساله(منظورم اینکه چند درصد از ایرانیان سهمیه 77 نفری کشور های غیر اروپایی را پر میکنند؟؟)
خیلی ممنوننننننننننن
دروود بر شما.
دوست عزیز ، من خودم خیلی در متن این ازمون نیستم و جوابها همواره براساس مستنداتی بیان میشن که برخی از دوستان نقل قول درست کردن.
1- میشه گفت هم بله هم خیر. زیرا اگر مواد ازمون رو خوب بخونی میتونی از پسش بر بیای. در پست بالا دوستمون اشاره کردن.
2- برای اکثر رشته های پزشکی که به انگلیسی ارائه میشن. اما خب دوره پزشکی انگلیسی محدود هستن.
3- من دانشگاههای Pavia, Rome , Milan رو تنها میدونم به انگلیسی است اما باقی همه به زبان ایتالیایی.
4- من تنها منبع موثقی که پیدا کردم از خود دانشگاه پاویا بود اینجا که به برخی کتب اشاره کرده است.
5- تا اونجا که میدونم همین دو ازمون تنها موردها هستند.
6- اطلاعی ندارم!!!
دوست عزیز ، من خودم خیلی در متن این ازمون نیستم و جوابها همواره براساس مستنداتی بیان میشن که برخی از دوستان نقل قول درست کردن.
1- میشه گفت هم بله هم خیر. زیرا اگر مواد ازمون رو خوب بخونی میتونی از پسش بر بیای. در پست بالا دوستمون اشاره کردن.
2- برای اکثر رشته های پزشکی که به انگلیسی ارائه میشن. اما خب دوره پزشکی انگلیسی محدود هستن.
3- من دانشگاههای Pavia, Rome , Milan رو تنها میدونم به انگلیسی است اما باقی همه به زبان ایتالیایی.
4- من تنها منبع موثقی که پیدا کردم از خود دانشگاه پاویا بود اینجا که به برخی کتب اشاره کرده است.
5- تا اونجا که میدونم همین دو ازمون تنها موردها هستند.
6- اطلاعی ندارم!!!
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public