19-04-2015, 09:15 PM
(19-04-2015, 12:36 PM)'abadanastro' نوشته: من برای دوستم که دیپلمش ریاضی با معدل 17 و لیسانس بیهوشی از دانشگاه دولتی شیراز با معدل 16.30 و مدرک ب1
سابقه کار توی بیمارستان + توصیه نامه خوب و ... داره
میخوام بپرسم که ایشون میتونه بدون رفتن به کالج پزشکی بخونه؟
فوق لیسانس بیشهوشی چطور ، میتونه بخونه ؟
اصلا توی آلمان مثله ایرانه یا باید از پزشکی وارد بشن ؟ میشه راهنمایی کنید ؟
میتونه با همین لیسانسش اونجا مستقیم تخصص بیهوشی بخونه ؟
کلا آپشن هایی که این دوستمون دارن رو اگه لطفا بگین ممنون میشم.
اگر دانشگاهش مورد تایید باشه و سرفصلهای دوره بیهوشی مطابق با سرفصلهای دانشگاه در المان باشه مشکلی نداره. از اونجا که مدرک ب 1 هم داره البته بهتر بود بهترش کنه.
شما وقتی برای دوره پزشکی اقدام میکنی بسته به تخصص و علاقه ای که داری به دانشگاه و کلینیک مرتبط وصل میشی که بیهوشی میتونه جزوش باشه.
- برای تخصص بیهوشی عرض کردم بستگی داره سرفصل و دروسی که پاس شده مورد تایید باشه. اما چون رقابت برای پزشکی بالاست بهتره روی نمره بهتر زبان تلاش کنه که بالاتر بگیره.
شما وقتی برای دوره پزشکی اقدام میکنی بسته به تخصص و علاقه ای که داری به دانشگاه و کلینیک مرتبط وصل میشی که بیهوشی میتونه جزوش باشه.
- برای تخصص بیهوشی عرض کردم بستگی داره سرفصل و دروسی که پاس شده مورد تایید باشه. اما چون رقابت برای پزشکی بالاست بهتره روی نمره بهتر زبان تلاش کنه که بالاتر بگیره.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public