12-11-2011, 01:36 AM
(12-11-2011, 01:12 AM)amirhossein.gh نوشته: سلامدرود
یه استادی بود که اول بهش ایمیل زدم اون گفت بسیار خوشحال میشم باهات کار کنم ولی پول ندارم.من دوباره ایمیل دادم خیلی پول نیازم.میتونم کو-سوپروایزد بشم ، کار کنم روی پروژه های شما و ... . اونم در جواب گفت:
Salam
I do not have any funds availableWhen you apply for admission, you should also apply for both research and teaching assistantshipse
Take Care
الان دیگه اتمام حجت کرده با من؟ میشه بازم رو مخش کار کرد؟ بابا تا حالا بیش از 10 مورد اینجوری داشتم!! چرا هیچکی پول نداره؟!
امیرحسین جان از دید من شما حتی دفعه ی دوم هم نباید ایمیل می زدید و راجع به فاند دادن صحبت می کردید, دیگه اگر الان هم مجددا ایمیل بزنید و اصرار کنید دور از اخلاق و عقلانیت هست. و اگر این استاده زبان فارسیش خیلی بهتر از salam گفتن باشه حتما این بار به شما میگه: کفه دست مو نداره اگه تونستی بیا بکن
![Big Grin Big Grin](https://www.academiacafe.com/pf/images/smilies/biggrin.gif)
متاسفانه امسال خیلی از اساتید چنین پاسخی رو به دوستانمون در مورد فاند دادند و خوب وقتی پولی نداشته باشند که به شما یا دیگری بدند مجبورند این طوری پاسخ بدند. باید بشون حق بدیم.