امیرحسین,
حقیقتش هیچ ایده ای ندارم یعنی فکر می کنم شما و استاد هنوز خوب حرف هم رو متوجه نشدید.
ببینید در ایمیل های قبلی هم گفته:
حقیقتش هیچ ایده ای ندارم یعنی فکر می کنم شما و استاد هنوز خوب حرف هم رو متوجه نشدید.
ببینید در ایمیل های قبلی هم گفته:
I do not have any funds available When you apply for admission, you should also apply for both research and teaching assistantships
یعنی شما اگر پذیرش و کمک هزینه می خواید باید از طریق پروسه اداره پذیرش به هدفتون برسید یعنی با اداره پذیرش دانشگاه روبرو هستید. این طوری نیست که استاد بگه شما می تونی پذیرفته بشی و TA یا RA من رو بگیری یا اگر پذیرفته شدی من TA یا RA بتون میدم مثل بعضی از دانشگاه های کانادا که استاد مستقیم هزینه ی شما رو تامین می کنه!!! شما باید یک سری فاکتورهایی داشته باشید که از دید اداره پذیرش دانشگاه مستحق دریافت RA / TA بشید مثل دانشگاه شیکاگو! اگر در دانشگاه شیکاگو فردی در علوم پایه پذیرش بگیره و از طرف اداره پذیرش TA بشه این طوری نیست که فرد با یک استاد کار بکنه! مثلا برای ترم x قرعه کشی میشه و به کسایی که مثلا در رشته شیمی TA گرفتند یکی دوتا درس به صورت رندوم می دند تا ....
من این طور به شما توصیه می کنم که شما اپلای بکن و تمام مراحل رو برو ایشالا بتونی از اداره پذیرش دانشگاه پذیرش با فاند بگیری بعد اگر بازم دوست داشتی با این استاد کار بکنی اونوقت ارتباطت رو مجددا از سر بگیر.
من برداشت می کنم که ادامه دادن به این ایمیل ها تنها وقت خودتون و استاد رو تلف می کنه.
من برداشت می کنم که ادامه دادن به این ایمیل ها تنها وقت خودتون و استاد رو تلف می کنه.
من حدس میزنم این دانشگاه رنک خوبی هم داشته باشه!