21-04-2015, 12:08 PM
(19-04-2015, 07:50 PM)'f_goo' نوشته: در قسمت سبز متوسط (نه کمرنگ و نه پررنگ) هم 5 6 نفر که دور و ور من هستند همه اطلاعاتشون قدیمیه و اگه درست بشه من اونجا صدرنشین می شم [img]images/smilies/shy.gif[/img]
h_sadr_b دو تا انتری وارد کردن که اصلیش تو processing startedها (بنفش) هست.
countdown و Tehranboy گویا دیگه آپدیت نمی کنن و قبل از اینکه آدرس جدول عوض شه هم تو این قسمت جدول نبودن و احتمالا طوسی بودن.
vodot_03 هم در قسمت کسانی که AOR گرفتن (سبز پررنگ) هستن.
pssh2000 هم من تو فروم قبلی باهاشون حرف زدم گویا آپدیت و مدیکال گرفتن خیلی وقته.
somayea هم الان گویا processing started شدن و آیدی این قسمتشون قدیمیه.
این خودش شد 6 تا سطر اضافی تو یک قسمت کوچیک از اسپردشیت!
سلام دوست عزیز.
من هنوز ایمیل AOR دریافت نکردم .ظاهرا یه نفر دیگه با ID من اطلاعات اشتباه وارد کرده که البته به Shubiz پیغام خصوصی دادم.
امیدوارم این خبر خوش واسه منم بیاد که شما صدرنشین سبز کمرنگ بشین.
یه نکته ی دیگه که الان به ذهنم رسید اینه که با توجه به اینکه من شایدی Visa office دیگه ای داشته باشم، فکرکنم بد نباشه که توی محاسبات جدول قرار نگیرم . یعنی نمودارها و میانگین های کلی فقط برای کسانی باشه که صرفا پاریس هستند. نمیدونم چقدر میتونه تاثیربزاره ولی قطعا دقیق تر میشه.
من هنوز ایمیل AOR دریافت نکردم .ظاهرا یه نفر دیگه با ID من اطلاعات اشتباه وارد کرده که البته به Shubiz پیغام خصوصی دادم.
امیدوارم این خبر خوش واسه منم بیاد که شما صدرنشین سبز کمرنگ بشین.
یه نکته ی دیگه که الان به ذهنم رسید اینه که با توجه به اینکه من شایدی Visa office دیگه ای داشته باشم، فکرکنم بد نباشه که توی محاسبات جدول قرار نگیرم . یعنی نمودارها و میانگین های کلی فقط برای کسانی باشه که صرفا پاریس هستند. نمیدونم چقدر میتونه تاثیربزاره ولی قطعا دقیق تر میشه.