23-04-2015, 06:19 AM
(22-04-2015, 08:57 PM)'dani2020' نوشته: تقریبا بیش از یکماه مدیکال م رو قرستادم و خبری هنوز از پاس ریکویست نیست . میخاستم ببرسم با تو جه به اینکه تاریخ انقضای پاسپورتم سال دیگه شهریور ه ، یعنی پاسپورتم یکسال و نیم اعتبار داره آیا نسبت به تغییر پاسپورت اقدام کنم و یا نه ؟
ببینید ، اعتبار ویزای مهاجرتی شما به صورت نرمال یک سال بعد از انجام مدیکال هست. منتها اگر پاسپورت شما زودتر از این موعد منقضی بشه ، تاریخ انقضای ویزای شما بر مبنای تاریخ انقضای پاسپورتتون خواهد بود.
ضمناً در ایمیل پاس ریکوئست بهتون میگن اگر قبل از دریافت این ایمیل پاسپورت تعویض شده ، 10 روز جلوتر از اقدام برای پیکاپ ویزاتون به ویزا آفیس اطلاع بدید.
بعد هم اونا گیر نمیدن به این موضوع که چرا ما نگفتیم عوض کردید. من خود قبل از آپدیت عوض کرده بودم و مشکلی پیش نیومد.
موفق باشید
ضمناً در ایمیل پاس ریکوئست بهتون میگن اگر قبل از دریافت این ایمیل پاسپورت تعویض شده ، 10 روز جلوتر از اقدام برای پیکاپ ویزاتون به ویزا آفیس اطلاع بدید.
بعد هم اونا گیر نمیدن به این موضوع که چرا ما نگفتیم عوض کردید. من خود قبل از آپدیت عوض کرده بودم و مشکلی پیش نیومد.
موفق باشید