23-04-2015, 08:36 AM
(22-04-2015, 01:24 PM)'Ali.ch.since' نوشته: ممنون بابت جواب.
من برای پاییز میخام اپلای کنم که فول فاند بگیرم.من الان دانشجوی کارشناسی عمران هستم و میخام شروع کنم هرجور شده مقاله isi کار کنم که واسه پذیرش دکترای مستقیم بتونم حتما فول فاند بگیرم همه ی نمره هام هم میخام بالا ببرم .من تا اول دسامبر Greو تافلم و مقالم آمادست .
ولی ریز نمراتم تکمیل نیست چون دسامبر توی امتحانای آخرین ترم تحصیلمم.
آیا با gre و تاعل و مقاله و فرضا از 150 واحد135 تا رو پاس کرده باشم و فقط 15 تا مونده باشه ؛ با اون قبول میکنن؟
بله، قبول میکنند. بسیاری از دانشجویان موقع اپلای کردن شرایط شبیه شما دارند و هنوز فارغالتحصیل نشدهاند. شما با همون کارنامه میتونید اقدام کنید، ولی باید تعداد باقیمانده واحدهای شما طوری باشه که نشون بده شما تا قبل از پاییز سال بعد فارغالتحصیل میشید. ۱۵ واحد مشکلی نداره و نباید مشکلی ایجاد کنه. گاهی پیش میاد که دانشگاه مقصد از شما میخواهد که از دانشگاه نامهای بگیرید که در اون نوشته شما میتونید تا قبل از پاییز سال بعد فارغالتحصیل بشید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.