12-11-2011, 11:10 PM
(12-11-2011, 10:21 PM)soilman نوشته: سوالی که من دارم جهت اطمینان خاطر هست....
تو سیستم انلاین اپلیکیشن دانشگاه ها، ریز نمرات و اون گواهی تحصیلی خواسته...خوب بعضی ها الان فقط آپلود مدارک رو میخان و بعد قبول شدن میگن بفرستید افیشال رو برامون...
نمی دونم شاید بحث سلیقه ای باشه ولی ممکنه مشکلی پیش بیاد که من نسخه ی قبلی دارالترجمه رو اپلود کنم در حالیکه مدارکی که بخام بفرستم یه نسخه ی جدیده(از همون دارالترجمه ولی یه نفر دیگه)
زیاد فرق نمی کنه به جز اینکه اون موقع چون گواهی پایان تحصیلات بود(چون دانشنامه چند ماهی طول میکشید) و تو اون معدل رو نوشته بود ولی این یکی جدیده چون بر اساس دانشنامه هست خبری از معدل نیست..در واقع سربرگ شماره هاشون+نام مترجم+ عنوان و محتوای صفحه ی پایان تخصیلات فرق می کنه(نسخه قدیمیه که میخام الان اپلود کنم عنوانش و متنش متفاوت هست با نسخه ی جدید)
این می تونه بعدا مشکلی رو ایجاد کنه؟
البته خودم به این نتیجه رسیدم که بهتره یه اسکن جدید بگیرم ولی به نظر شما واقعا دانشگاه ها به این چیزها هم توجه می کنن؟
شب خوش
من نظرم این هست که اگر می تونید اسکن جدید بگیرید (از مدارکی که بعدا هم قرار هست با پست به دانشگاه ارسال کنید) و اسکن کردن هم کار سختی نیست براتون، این کار رو بکنید. بخاطر اینکه مدارک آپلود شده و ارسال شده کاملا همگن باشن.
ولی در هر صورت من فکر نمی کنم مشکلی باشه.
(بنده حقیر اینجا فعالیتی ندارم)