(13-11-2011, 01:04 AM)Aleni32 نوشته: با سلام. نمره تافل من 92 شده ولی نمره writing 19 نمره speaking 21 و نمره reading 25 و نمره listening 27 شده است.یکسری از دانشگاهها مثل MONACH نمره بالای 91 می خواهند ولی ذکر کرده اند که باید میانگین هر کدام بالای 21 باشد و writing بالای 25 باشد. به نظر شما این دانشگاهها منو پذیرش خواهند کرد؟فکر میکنم منظورتون دانشگاه Monash هستش.
حقیقتش اینه که دانشگاههای استرالیایی خیلی به نمره زبان(مخصوصاً نمره رایتینگ) اهمیت میدهند و اگر حداقل های آنها را نگیرید، شما را مجبور میکنند قبل از اینکه درستون شروع بشه، دوره های زبان که توسط خود دانشگاه برگزار میشه رو بگذرانید.
اگر وضعیت درسی و رزومه شما مطلوب باشد، پذیرش را خواهند داد ولی در نامه پذیرش ذکر میکنند پذیرش شما مشروط به پاس کردن دوره های زبان است.
من اگر جای شما باشم پذیرش را که میگیرم اکسپت میکنم و شروع به آمادگی برای یک امتحان آلیتس (نه تافل؛ چون گرفتن نمره بالا در بخش رایتینگ تافل خیلی مشکل است) میکنم و وقتی که نمره اش رو کسب کردم، با نشان دادن کارنامه آیلتس دوره کلاسهای زبان اجباری که برایم ترتیب داده اند، را waive میکنم.
موفق باشید.
.