26-04-2015, 08:32 PM
در آیین نامه جدید مواردی که در حد اکستروژن باشه معاف دائم میشن و پروتروژن که حد ضعیف تر بیرون زدگی دیسک هست شامل معاف از رزمی میشه. با این حال، در صورت وجود عوارض این مورد هم میتونه به معافیت منجر بشه و در مورد شما هم اساسا ممکنه در این مدت وضع بدتر شده باشه و به نظرم بد نیست اگر بتونید MRI جدیدی بگیرید و عوارضی رو هم که اشاره کردین به شکلی مستند کنید و در موردش توضیح بدین.
(25-04-2015, 07:57 PM)'namrik' نوشته: با سلام خدمت بزرگواران
من در تاریخ 23-6-93 چون انگشت دوم پای راستم بی حس شده بود یه MRI گرفتم که در اون دیسک کمر نشون داده شده بود
و نظام وظیفه هم در تاریخ 93-ابان-06 یه MRI و ازمایش EMG ازم گرفت که متنش این بود
broad-based disc protrusion at L3-L4 , L4-L5 , L5-S1 &T10-T11
SMALL HEMANGIOMA AT L2 VERTEBRAL BODY
DISC DEHYDRATION WITH VARIABLE DEGREES OF ALMOST ALL VISUALIZED DISC SPACES &DECREASED LUMBAR LORDOSIS
NO BONE MARROW SIGNAL ABNORMALITY
NORMAL ANTEROPOSTERIOR DIAMETER OF LUMBAR CANAL
UNREMARKABLE SPINAL CORD ,CONUS MEDULLARIS , FLUM TERMINALIS ,CAUDA EQUINA AND PARAVERTEBRAL SOFT TISSUES
من در اخر دی به کمیسیون رفتم و معاف رزم شدم و..تسمیم گرفتم برم سربازی و در سربازی اقدام کنم برای معافی ولی از روز 13 به در که بر اثر یک حادثه کمرم و رانم دید خیلی شدیدی گرفت و با اینکه درد تقریبا بعد یه هفته از بین رفت دیگه همش با هام احساس ضعف دارن و کمرم همش درد داره و حس سوزن سوزن داره .........نظرم رو عوض نثبت به سربازی عوض کردم و به رای نظام وظیقه اعتراض کردم
با توجه به اینکه در ام ار ای اول نشون داده شده که در دیسک T10-T11 فقط DEHYDRATION داشت و با توجه به زمان گزشته و درد به نظر شما الان اگه ام ار ای بگیرم کمرم بد تر شده و می تونم معاف بشم یا نه ممنون ببخشید که متن طولانی بود
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -