29-04-2015, 05:41 AM
(28-04-2015, 11:58 PM)'atrin777' نوشته: با عرض سلام
اینجانب کارشناسی ارشد باغبانی دارم و میخوام برای پذیرش دکتری اقدام کنم چندتا مقاله داخلی دارم و دو مقاله خارجی هم در دست تالیف دارم لطفا دانشگاه هایی که این رشته و پذیرش با فاند دارند را معرفی کنید. با تشکر از کلیه دوستان
سلام دوست گرامی. حتما در ابتدا پیشنهاد میکنم که این جزوه رو مطالعه بفرمایید. این سوال شما که میپرسید کدوم دانشگاهها رشته منو دارن سوال اشتباهیه! هزاران دانشگاه در دنیا وجود دارن که رشته شما و گرایشهای مرتبطش رو دارن. بعضی از اونارو در بخش دانشگاههای فروم میتونید مشاهده کنید. شما باید کشور هدفتون رو مشخص کنید و بعد برید لیست دانشگاههای اون کشور رو دربیارید. برید تو سایت دانشگاهها سرچ کنید و اساتیدی که در فیلد شما کار میکنن رو پیدا کنید و بهشون میل بزنید. البته بعضی از کشورها و دانشگاهها سیستم متفاوتی دارن و باید پوزیشنهای مربوط به خودتون رو سرچ کنید. اگر جزوه رو بخونید متوجه میشید. باید درمورد requirementهای دانشگاه (نمره زبان، معدل و...) هم تحقیق کنید. اگر سوال خاصی داشتید لطفا در تاپیک مربوطه سوال بفرمایید. موفق باشید
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد
مولانا
مولانا