(14-11-2011, 02:32 PM)Pejman نوشته: حال سوالی که مطرح می شه اینه که چطور دانشجویان ایرانی با نمرات Verbal کم می تونند در کنار دانشجویان یاد شده در بهترین دانشگاه های آمریکا پذیرفته بشند؟ به عبارتی چه چیزی این ضعف رو جبران می کنه معمولاً؟ابتدا باید ببنیم که هدف از قسمت verbal چی هست و چرا اهمیت داره؟! (من اعتقاد دارم که قسمت Analytical Writing هم به دلایل مشابهی که در زیر به آن اشاره می کنم اهمیت به خصوصی داره)
از دید من این دو قسمت کمک می کنه که میزان توانایی شما در نوشتن و درک paper ها و دیگر انواع article ها سنجیده بشه! شما در آینده به عنوان یک دانشجوی post-graduate مطرح خواهید شد و نیاز دارید تا از متون علمی و سنگین آکادمیکی سر در بیارید و در صورت لزوم به عنوان یک مولف ظاهر بشید. شما نیاز دارید تا با کلمات آکادمیکی و پر مفهوم که گاها یک منظور کلی در قالب یک کلمه ظاهر میشه آشنایی داشته باشید و بتونید به کار ببرید.
از نظر من تنها چیزی که می تونه تا حد نسبتا قابل قبولی این کمبود رو جبران کنه publication های شماست! ثبت مقاله آن هم در مجله ها ویا ژورنال های معتبر می تونه در این امر کمک شایانی بکنه! باید دقت داشته باشیم که ژورنال های معتبر و سطح بالا با ژورنال هایی که از سطح پایین تری برخوردار هستند تفاوت های چشمگیری در نوع نوشتار متن ملاحضه می شود. به طور مثال APS Physics وسواس زیادی در کیفیت نوشتار مقاله ها برای پذیرش اون ها نشون میده و اگر مقاله ای کیفیت علمی و پژوهشی بالایی داشته باشه ولی از نظر کیفیت نوشتار پایین باشه هرگز چاپ نخواهد شد!
من خودم هم تجربه داشتم و هم می دونم که در مصاحبه هایی که گاها میان متقاضیان و اساتید (یا افرادی از کمیته پذیرش) پیش میاد اگر متقاضی مقاله ای داده باشه مصاحبه کننده ها از متقاضی سوال می کنند که آیا در نوشتن مقاله سهم داشته و آیا خود فرد مقاله رو نوشته یا نه؟! این دقیقا به دلیل مشکلی است که ممکن است در آینده هنگام همکاری استاد و دانشجو برای نوشتن مقاله به وجود بیاد. اکثر اساتید دوست ندارند دانشجویانی بگیرند که بعد ها مجبور بشند وقتی جهت مرور مقاله و اصلاح اون انجام بدند. در یکی از همین تاپیک ها یا خودم یا یکی دیگه از دوستان مطلبی از یکی از اساتید آمریکا گذاشته بودم یا بودند( ) که ایشون گفته بود دانشجویی رو انتخاب می کنه و بهش فاند میده که کار استاد رو کم بکنه نه زیاد!!!
هرچند معتقدم هیچ چیز جای verbal و Analytical Writing رو نمی گیره اما بهترین گزینه برای جبران مقاله اون هم مقاله دادن در ژورنال های معتبر است.
یک چیز دیگه هم یادم رفت بگم و اون اینه که نمره بالای verbal پشتکار متقاضی رو نشون میده که اون هم از دید من با داشتن مقاله تا حدی جبران میشه ولی عوامل دیگر هم می تواند این مورد رو جبران بکنه که SOP یک موردش است!