29-04-2015, 09:41 PM
(29-04-2015, 11:52 AM)'Anonymous' نوشته: سلام
لطفا تجربیات خود را در مورد برقراری ارتباط با staff ژورنالها قبل و بعد از سابمیت مقاله به منظور تسریع روند چاپ مقاله به شکل قانونی رو در این موضوع به اشتراک گذارید.
من مقاله از ایمپکت 4 گرفته تا کمتر از 1 رو داشته ام. با staff ژورنالها فقط با editor- in chief و secratory یا manager در ارتباط بودم و اون هم ارتباطی روتین و رسمی به منظوربررسی و tracking چاپ مقاله و نه بیشتر .ولی در حال حاضر سوالم این هست که ایا برقراری ارتباط با reviewer یا editor های یک زورنال قبل از سابمیت و یا در طول سابمیت می تونه در تسریع اکسپت /چاپ یا کسب شناخت بیشتر از سیستم پذیرش اون ژورنال به ما بده؟ آیا شما تجربه ای در این زمینه داشتید؟ مسلما برقراری ارتباط با ایدتور یا مخصوصا داور ( حتی اونهایی که اجازه داریم خودمون معرفی کنیم) باید با دقت بیشتری انجام بشه که پیامی غیر علمی-حرفه ای بهشون نده.در واقع آیا راهی برای برقراری کانتکت با داور هست که در شناخت بافت و روتین اکسپت مجله ی تازه ای که انتخاب کرده ایم موثر باشه؟
با تشکر
زمانی که شما مقاله ای رو سابمیت میکنید، عموماً چند داور پیشنهاد میکنید تا در صورت نیار ادیتور ژورنال بتونه از اونا کمک بگیره و دچار مشکل برای پیدا کردن داور نشه. البته این مسأله به این معنی نیست که به طور یقین از داورهای پیشنهادی شما استفاده میکنند. در ادامه، من این سوالتون رو به دو حالت تقسیم میکنم.
1- زمانی که شما مقاله ای برای ژورنال های داخلی ارسال کرده اید:
در این حالت خوب صد البته پیگیری رمز موفقیت است . البته شما نیاز دارید که از هویت داور مطلع باشید و در حالتی که شما با روحیات داور آشنایی ندارید این مسأله توصیه نمیشه. توجه داشته باشید که در حالت کلی ادیتور ها به سادگی اطلاعات و هویت داوران خودشون رو به شما اطلاع نمیدن و این بر خلاف اصول چاپ مقاله هست که عموماً بر این اصل پایبند هستند.
2- زمانی که مقاله را به یک ژورنال خارجی ارسال کرده اید:
در این حالت همچنان اگر ژورنال های معتبر درخواست بررسی مقاله تون را انجام دایده اید، بهتره که صبر کنید و در صورت نیاز تنها از ادیتور یا هر شخص پاسخ گوی دیگری تقاضای آپدیت از وضعیت مقاله انجام دهید. اگر هم که ژورنالهای درجه دو و به قولی چیپ استفاده میکنید که هر گونه ارتباطی مجاز است .
امیدوارم که تونسته باشم راهنمایی کرده باشم.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
Dr. Joyce Brothers