30-04-2015, 04:55 AM
در مجله هایی که من باهاشون سر و کار داشتم شما می تونید اسم داورها و Editor رو ببینید و حتی می تونید از بین داورها دو تا رو که باهاشون مشکلی ندارین انتخاب کنید. قاعدتا با داشتن اسم داورها و یک جستجوی ساده در اینترنت می تونید مشخصات تماس اون داورها رو به دست بیارین ولی به نظر شخصی من صحبت کردن با داورها در مورد مقاله تون خارج از فضایی که سایت مجله معرفی کرده حرفه ای نیست، مگر اینکه خودشون علاقه مندی نشون بدن و به مشخصات تماسی که در Manuscript اولیه دادین ایمیل بزنند. اون فرد داور هم به نظرم در صورت علاقه برای کسب اطلاعات بیشتر صرفا می بایست به مولف رابط (Corresponding author) پیغام بزنه و در مورد مقاله سوال کنه و نه مولف های دیگه.
برقراری چنین ارتباطاتی از سوی مولف با داور ممکنه با دو هدف صورت بگیره:
1- چاپ مقاله ای که کیفیت پایینی داره
2- تسریع در چاپ مقاله ای که کیفیت خوبی داره.
در حالت اول مشخصه که این کار حرفه ای نیست مگر اینکه فرد صرفا نتیجه گرایی باشید و بخواهید مقاله تون به هر طریق زودتر چاپ بشه. ایراد حالت دوم هم اینه که عموما هر داوری برای هر مقاله ای که از یک مجله دریافت می کنه یک وقت و زمانی رو اختصاص میده و وقتی شما خارج از فضای رسمی اون مجله به ایشون ایمیل بزنید و با ایشون درباره مقاله تون گفتگو کنید ممکنه اینطور برداشت بشه که وقت ایشون رو بیش از حدی که در ذهن شون بوده می گیرین و حتی ممکنه ایشون بدون اینکه به شما بگن این کارتون رو به مجله گزارش بدن (البته همونطور که در ابتدا اشاره کردم ممکنه داورهایی هم باشند که از این کار استقبال کنند ولی رویه عمومی چنین عملی رو حرفه ای نمی دونه و به نظر من صرفا در صورتی باید چنین ارتباطی برقرار بشه که آغازش از سمت داور و ابراز علاقه مندی شخصی ایشون برای دونستن بیشتر در مورد مقاله بوده باشه).
در مجموع به نظرم من اگر کار شما مشکلی نداشته باشه، ایراد عمده و major ای هم از اون گرفته نمیشه و صرفا یک سری اشکالات کوچک و minor از اون گرفته میشه که با صرف کمی وقت میشه اونها رو برطرف کرد.
برقراری چنین ارتباطاتی از سوی مولف با داور ممکنه با دو هدف صورت بگیره:
1- چاپ مقاله ای که کیفیت پایینی داره
2- تسریع در چاپ مقاله ای که کیفیت خوبی داره.
در حالت اول مشخصه که این کار حرفه ای نیست مگر اینکه فرد صرفا نتیجه گرایی باشید و بخواهید مقاله تون به هر طریق زودتر چاپ بشه. ایراد حالت دوم هم اینه که عموما هر داوری برای هر مقاله ای که از یک مجله دریافت می کنه یک وقت و زمانی رو اختصاص میده و وقتی شما خارج از فضای رسمی اون مجله به ایشون ایمیل بزنید و با ایشون درباره مقاله تون گفتگو کنید ممکنه اینطور برداشت بشه که وقت ایشون رو بیش از حدی که در ذهن شون بوده می گیرین و حتی ممکنه ایشون بدون اینکه به شما بگن این کارتون رو به مجله گزارش بدن (البته همونطور که در ابتدا اشاره کردم ممکنه داورهایی هم باشند که از این کار استقبال کنند ولی رویه عمومی چنین عملی رو حرفه ای نمی دونه و به نظر من صرفا در صورتی باید چنین ارتباطی برقرار بشه که آغازش از سمت داور و ابراز علاقه مندی شخصی ایشون برای دونستن بیشتر در مورد مقاله بوده باشه).
در مجموع به نظرم من اگر کار شما مشکلی نداشته باشه، ایراد عمده و major ای هم از اون گرفته نمیشه و صرفا یک سری اشکالات کوچک و minor از اون گرفته میشه که با صرف کمی وقت میشه اونها رو برطرف کرد.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -