(30-04-2015, 08:29 AM)'nasim827' نوشته:ولی فکر کنید اگه ایرانی باشه دیگه هیچی!! بیاد این فروم بعد اسپردشیت و ببینه و بعد ببینه کیا نگران چی هستند ) آخ آخ چه شود
ولی جدا از شوخی من توصیه می کنم دوستان لینکد این اگه عضو هستند تاریخ ها و اسامی شرکت ها رو بر طبق اطلاعاتی که ارائه دادند اصلاح کنند. بعید نیست چک بشه....
به نظر منم احتمالش خیلی زیاد که چک کنن. social media یکی از راههایی هست که میشه پیشینه (یا وضع کنونی) افراد رو بررسی و راستی آزمایی کرد. در مورد جستجوی شغلی که بسیار متداول هست. افرادی که به قول معروف رزومشون به short list راه پیدا میکنه 100% از این بابت چک میشن.
منم توصیه میکنم دوستان حتما (نه فقط برای این داستان مهاجرت) سعی کنن linkedin رو عضو بشن یا اگر عضو هستن حتما در اون فعال بشن و با بیزینسها یا افراد مرتبط با رشته و کارشون در ارتباط باشن. حتی twitter یا فیس.بوک هم میتونه از افراد اطلاعات به دست بده.
منم توصیه میکنم دوستان حتما (نه فقط برای این داستان مهاجرت) سعی کنن linkedin رو عضو بشن یا اگر عضو هستن حتما در اون فعال بشن و با بیزینسها یا افراد مرتبط با رشته و کارشون در ارتباط باشن. حتی twitter یا فیس.بوک هم میتونه از افراد اطلاعات به دست بده.