30-04-2015, 09:44 AM
(29-04-2015, 10:54 AM)'گرجی' نوشته: سلام
من دانشجوی phd رشته بیوتکنولوژی دارویی دانشگاه شهید بهشتی هستم. دوره قبلی داروسازی خوندم با معدل 18از دانشگاه سراسری.می خوام یک دوره فرصت مطالعاتی برم به دانشگاه اتاوا-کانادا. نمی دونم از کجا باید شروع کنم!
لازمه که استاد راهنمای پایان نامم ارتباط داشته باشه با دانشگاه مقصد؟ که بتونه اونهارو متقاعد کنه واسه پذیرش من؟ در اینجا هم مثل پذیرش باید با یک استاد از اونجا ارتباط برقرار کنم؟
واسه فرصت مطالعاتی هم باید نمره ایلتس یا تافل داشته باشم؟ من نمره msrt دارم.
این امکان هست که دانشگاه مقصد فاند بده یا کمک هزینه؟
ببخشید که یکم زیاد شد سوالام
سلام
اگر استاد راهنماتون استاد خوبی میشناسه می تونه کمکتون کنه وگرنه بهتر خودتون اقدام کنید. با استادهایی که کارتون شبیه تماس بگیرید ببینیند م خواهند یا نه. نمره زبان هم نیاز ندارید. من اکثر کسایی دیدم که رفتن با کمک هزینه دولتی رفتن ولی امکانش هست که استاد اونجااگر کاری که شما می کنید براش مفید باشه به شما پول بدهد.
اگر استاد راهنماتون استاد خوبی میشناسه می تونه کمکتون کنه وگرنه بهتر خودتون اقدام کنید. با استادهایی که کارتون شبیه تماس بگیرید ببینیند م خواهند یا نه. نمره زبان هم نیاز ندارید. من اکثر کسایی دیدم که رفتن با کمک هزینه دولتی رفتن ولی امکانش هست که استاد اونجااگر کاری که شما می کنید براش مفید باشه به شما پول بدهد.